מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה זה מציק לי מה אני בדכאון או שזה רק הורמוניםשרה07/01/2017
אני אחרי לידה 3 חודשים יש לי תינוק מקסים +3 המקרים הנוראיים
שקרו להחרונה ממש מתריד אותי קשה לי לישמוע חדשות כהלה למה זה מעיד אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה מציק לי אני בדכאון
שרה07/01/2017אני אחרי לידה ב3חודשים החדשות על נשים שעשו דברים נוראים
אני לא מסוגלת לשמוע זה גורם לי לדמיונות קשים ולפחד מה זה אומר אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מהמקרה שהיה בחדשות
ד``ר שרון בן-רפאל08/01/2017שרה שלום,
החדשות לאחרונה מלחיצות את רב האמהות שנמצאות אחרי לידה. זה מאוד מפחיד שמצב נפשי יכול להביא אמא לנהוג ככה אבל חשוב להבין שמדובר באחוז אפסי מהנשים הנמצאות במצב נפשי קשה אחרי לידה. כ- 20% מהנשים סובלות מדיכאון או מחרדות אחרי לידה ברמות חומרה שונות. יש כ170,000 לידות בשנה בישראל כך ש34,000 נשים בשנה לוקות במצב רגשי אחרי לידה. כמה מהנשים האלה מגיעות למצב שאת שומעת עליהן בחדשות? 2-3 נשים בשנה.
אם את מוטרדת ממה שאת שומעת וקשה לך לשמוע חדשות כאלה את דומה לרוב הנשים בישראל. זה מטריד מאוד אבל הסבירות שזה יקרה היא מאוד נמוכה.
בברכה,
ד"ר שרון בן רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)