5 חודשים אחרי לידה וגירושים באופק.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 חודשים אחרי לידה וגירושים באופק.
    ח
    06/03/2021

היי אני 5 חודשים אחרי לידה, ובעלי עזב את הבית, והוא מראה סימנים שהוא רוצה להתגרש, אני מפורקת נפשית, כי זה משהו שכבר עברתי בעבר, התגרשתי עם ילדה בת שנתיים, ואני שוב חווה את אותו סיוט מחדש, רק שהפעם אני עם תינוק בן 5 חודשים, אני משתדלת לשמור על אופטימיות, אבל זה נורא קשה, ואני מפחדת להידרדר עד כדי מצב שלא אוכל לטפל בתינוק, אני לא רוצה להגיע למצב שאני לוקחת כדורים, מה עליי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירושים באופק

ד``ר שרון בן-רפאל
    06/03/2021

שלום,

אני ממש מצטערת לשמוע, נשמע שאת עוברת תקופה מאוד קשה. אם בעלך מוכן לפנות לטיפול זוגי, שווה לנסות ואם לא אז אולי את יכולה לפנות לפסיכולוגית בעצמך שתעזור לך לעבור את התקופה הזו יותר בקלות. הכי חשוב לקבל תמיכה מחברים ובני משפחה, לאתר את אלו שיכולים גם לעזור לך פיזית וגם להיות שם בשבילך רגשית. תבחרי את אלו שאת יכולה לדבר איתם, לספר להם מה שאת עוברת ושיכולים לתמוך. לפעמים זה אנשים שונים, אולי הורה או אח/ות שיכולים לעזור פיזית עם התינוק וחברה טובה שיכולה לתת אוזן קשבת ולפעמים אותו אדם יכול לעשות את שני הדברים. תנסי לקחת זמן לעצמך אם את יכולה, לא להזניח את הצרכים שלך בתקופה הזו. אם אין אנשים קרובים שיכולים לתמוך מציעה לפנות לאחת העמותות שעוזרת לנשים אחרי לידה, כמו אם לאם בקהילה.

בברכה,

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5 חודשים אחרי לידה

ח
    06/03/2021

תודה על המענה המהיר, וכן רוב היום אני עם הילד לבד, וגם מטפלת בעוד ילדה במקביל, ובנוסף גם התחלתי תואר ראשון, אבל זה כבר ממש כבד עליי ואני לא רואה את עצמי ממשיכה אותו, בגלל כל העומס הנפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו