מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 חודשים אחרי לידה וגירושים באופק.ח06/03/2021
היי אני 5 חודשים אחרי לידה, ובעלי עזב את הבית, והוא מראה סימנים שהוא רוצה להתגרש, אני מפורקת נפשית, כי זה משהו שכבר עברתי בעבר, התגרשתי עם ילדה בת שנתיים, ואני שוב חווה את אותו סיוט מחדש, רק שהפעם אני עם תינוק בן 5 חודשים, אני משתדלת לשמור על אופטימיות, אבל זה נורא קשה, ואני מפחדת להידרדר עד כדי מצב שלא אוכל לטפל בתינוק, אני לא רוצה להגיע למצב שאני לוקחת כדורים, מה עליי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים באופק
ד``ר שרון בן-רפאל06/03/2021שלום,
אני ממש מצטערת לשמוע, נשמע שאת עוברת תקופה מאוד קשה. אם בעלך מוכן לפנות לטיפול זוגי, שווה לנסות ואם לא אז אולי את יכולה לפנות לפסיכולוגית בעצמך שתעזור לך לעבור את התקופה הזו יותר בקלות. הכי חשוב לקבל תמיכה מחברים ובני משפחה, לאתר את אלו שיכולים גם לעזור לך פיזית וגם להיות שם בשבילך רגשית. תבחרי את אלו שאת יכולה לדבר איתם, לספר להם מה שאת עוברת ושיכולים לתמוך. לפעמים זה אנשים שונים, אולי הורה או אח/ות שיכולים לעזור פיזית עם התינוק וחברה טובה שיכולה לתת אוזן קשבת ולפעמים אותו אדם יכול לעשות את שני הדברים. תנסי לקחת זמן לעצמך אם את יכולה, לא להזניח את הצרכים שלך בתקופה הזו. אם אין אנשים קרובים שיכולים לתמוך מציעה לפנות לאחת העמותות שעוזרת לנשים אחרי לידה, כמו אם לאם בקהילה.
בברכה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 חודשים אחרי לידה
ח06/03/2021תודה על המענה המהיר, וכן רוב היום אני עם הילד לבד, וגם מטפלת בעוד ילדה במקביל, ובנוסף גם התחלתי תואר ראשון, אבל זה כבר ממש כבד עליי ואני לא רואה את עצמי ממשיכה אותו, בגלל כל העומס הנפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)