אבחון של טרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון של טרשת נפוצה
    אורי
    09/09/2017

לפני 10 שנים לאחר לידה קשה חוסר שיינה של חודשיים רצופים ללא שינה.היה לי חום ואחכ דלקת של עצב הראיה
    ב מ. ר. י נראו מס מוקדים עם נגעים בחומר הלבן.
    לא עשיתי מ. ר. י. עמוד שדרה רק מח.
    הדלקת חלפה ומאז הכל בסדר.
    באותה תקופה גם סבלתי מניפר של בלוטת התריס והייתי מאד רזה.
    אני אחרי לידה 2 לוקחת גלולות למניעת הריון מישום שקראתי שאסטרוגן משהה את פעולת מע החיסון ואכן לא חוויתי התקף אחרי הלידה ה 2.
    אני גם נוטלת רמוטיב נגד דיכאון וקראתתי שזה גם תורם למח.
    האם אני עלולה לחשוש שיש לי טרשת ?
    בדיקת רפלקסים היתה תקינה איין מדדי דלקת בבדיקות דם.
    לפני 20 שנה בגיל 22הייה ליטשטוש ראינ בלי דלקת בעצב שללף לבד כעבור 4 ימים וללא פגחעה בשדה ראייה.
    דמתי לב לאחרונה כשאני ממש כועסת מתרגזת אני מרגישה תחושה מוזרה ברגל .כאילו מחבקים את השוק.וזה חןלף כשאני נרגעת האם זה קשור לטרשת??
    מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון של טרשת נפוצה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יובל כרמון
    11/09/2017

שלום.
    נוכחות של דלקת בעצב ראיה בנוכחות מוקדים חשודים למוקדים דהמיאלנייביים ב mri מעלה הסבירות להתפתחות טרשת נפוצה.
    מצד שני לא היו לך כבר 10 שנים התקף אבל עדיין בשל ההסטוריה
    מציע לך להשלים mri מוח וחוט צווארי חדשים ולפנות למומחה בטרשת נפוצה כדי להיות במעקב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון טרשת נפוצה המשך

אורי
    11/09/2017

שאלה לי אליך
    אם אין בכוותי להזריק סטרואידים לדיכוי מע החיסון , אלא להמשיך בטיפול שלי עם האסטרוגנים מדוע עליי להשלים מ ר י מח ועמוד שדרה?מה ייתן לי המעקב?
    חשוב לי לדעת כי אני חוששת מבדיקות מיותרות .

כמו כן חשוב לי לציין כי בהיותי עובר הייתי אנמית מפני שלאימי היו נוגדנים בדם נגד העובר. וכשנולדתי החליפו לי את כל הדם.
    אולי הנוגדנים כלפי העובר הם שגרמו לנגעים במיאלין ולא מחלת הטרשת ?? הם מנעו מהמיאלין להתפתח??

אשמח להתייחסות לתגובתי זו ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו