מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון של טרשת נפוצהאורי09/09/2017
לפני 10 שנים לאחר לידה קשה חוסר שיינה של חודשיים רצופים ללא שינה.היה לי חום ואחכ דלקת של עצב הראיה
ב מ. ר. י נראו מס מוקדים עם נגעים בחומר הלבן.
לא עשיתי מ. ר. י. עמוד שדרה רק מח.
הדלקת חלפה ומאז הכל בסדר.
באותה תקופה גם סבלתי מניפר של בלוטת התריס והייתי מאד רזה.
אני אחרי לידה 2 לוקחת גלולות למניעת הריון מישום שקראתי שאסטרוגן משהה את פעולת מע החיסון ואכן לא חוויתי התקף אחרי הלידה ה 2.
אני גם נוטלת רמוטיב נגד דיכאון וקראתתי שזה גם תורם למח.
האם אני עלולה לחשוש שיש לי טרשת ?
בדיקת רפלקסים היתה תקינה איין מדדי דלקת בבדיקות דם.
לפני 20 שנה בגיל 22הייה ליטשטוש ראינ בלי דלקת בעצב שללף לבד כעבור 4 ימים וללא פגחעה בשדה ראייה.
דמתי לב לאחרונה כשאני ממש כועסת מתרגזת אני מרגישה תחושה מוזרה ברגל .כאילו מחבקים את השוק.וזה חןלף כשאני נרגעת האם זה קשור לטרשת??
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יובל כרמון11/09/2017שלום.
נוכחות של דלקת בעצב ראיה בנוכחות מוקדים חשודים למוקדים דהמיאלנייביים ב mri מעלה הסבירות להתפתחות טרשת נפוצה.
מצד שני לא היו לך כבר 10 שנים התקף אבל עדיין בשל ההסטוריה
מציע לך להשלים mri מוח וחוט צווארי חדשים ולפנות למומחה בטרשת נפוצה כדי להיות במעקב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון טרשת נפוצה המשך
אורי11/09/2017שאלה לי אליך
אם אין בכוותי להזריק סטרואידים לדיכוי מע החיסון , אלא להמשיך בטיפול שלי עם האסטרוגנים מדוע עליי להשלים מ ר י מח ועמוד שדרה?מה ייתן לי המעקב?
חשוב לי לדעת כי אני חוששת מבדיקות מיותרות .
כמו כן חשוב לי לציין כי בהיותי עובר הייתי אנמית מפני שלאימי היו נוגדנים בדם נגד העובר. וכשנולדתי החליפו לי את כל הדם.
אולי הנוגדנים כלפי העובר הם שגרמו לנגעים במיאלין ולא מחלת הטרשת ?? הם מנעו מהמיאלין להתפתח??
אשמח להתייחסות לתגובתי זו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)