מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אצבע רדומה לאחר מכהמיכל03/02/2014
שלום,
לפני שבוע נסגרה לי הדלת על הזרת.
כיום,יש נפיחות ממוקדת וקשה (כמו גולה קטנה) שכואבת במגע ומדי פעם החלק העליון של האצבע "נרדם". התחושה חולפת בדר"כ כשאני מעסה את המקום. מעבר לכך, אין כאבים או הגבלת תנועה.
האם יש טעם ללכת להבדק או שהתופעה תחלוף מעצמה עם הזמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע רדומה לאחר מכה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט03/02/2014התופעה תחלוף קרוב לוודאי עם הזמן
מציע לבצע צילום רנטגן של האצבע , רק ע"מ לוודא שאין פגיעה גרמית כלשהי (שבר קטנטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בזרתשרה24/01/2014
לפני כחודש גיליתי גולה בבסיס הזרת. הגולה לא מגבילה אותי בישור או כיפוף
אך בכל פעם שזה פוגע במשהו זה כואב.
יש לי תור לאורטופד רק בעוד שבועיים.
זה נראה לי שבמשך החודש היא גדלה קצת.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה בזרת - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט24/01/2014ככל הנראה מדובר בגנגליון (כיס נוזל היוצא ממעטפת הגידים)
תבקשי לבצע אולטראסאונד
אם ימשיך להפריע- אזי כדאי להוציא אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה בזרת - תגובה - תגובה
ד``ר דן הוט25/01/2014מצטרף לדבריו של ד״ר רוזנבלט, ומציע, שתפני לכירורג כף יד שיוכל גם לנתח אותך אם ימצא הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקי ירכיים סיבוב פנימיסאלי18/01/2014
היינו אצל רופא אורטופד בגיל 1.11 חודשים, בדק את הילד שלנו ומצא שיש לו פרקי ירכיים סיבוב פנימי 80 מעלות דו צדדי
TF ANGLE נמצא תקין
כפות רגלים אדדוקציה קלה גמישה
הליכה 20- FPA מעלות פנימה
ללא הגבלה בפישוק פרקי הירכיים
הסביר שחזרנו שוב לרופא אמר שהמצב קצת יותר טוב כבר לא כמו שהיה 80 מעלות
ואנחנו כהורים לא רואים כזה שיפור משמעותי
האם לא ניתן לקבל פיזיותרפיה לילד בקופת חולים
האם אין מדרסים מסויימים
האם ניתן לגשת לרופא פרטי שמומחה בכף הרגל, והבנתי שישנו החזר מקופת החולים
נשמח את עזרתך אנחנו עובדי עיצות לאן כדאי ורצוי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקי ירכיים סיבוב פנימי - תגובה
ד``ר דן הוט18/01/2014אני ממליץ להתיעץ עם מומחה לאורתופדית ילדים. בכל מקרה הרבה מהעיוותים האלה מתקנית את עצמם עם הגדילה ואין צורך להלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדקגל16/01/2014
שלום
יש לי כבר מעל שנה כאבים באצבע 4 האצבע ננעלת מעצמה וקשה ליישר.
הרופא אמר שזה אצבע הדק.
הייתי בעבר בפיזוטרפיה בהרבה טיפולים וזה לא עזר.
האורטופד אומר שכנראה אצטרך ניתוח .
עשיתי צילומים ובתשובות כתוב...
US אצבע 4 כף יד שמאל
גיד מיישר הדגמה תקינה
באזור מטקרפוס 4 הודגם תהליך ציסטי זעיר באורך 0.2 ס"מ יכול להתאים לגנגליון ציסטי.
בנתיים עד שאני אחזור לאורטופד עם התשובות , רציתי לדעת מה זה אומר ?אני אצטרך ניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע הדק - תגובה
ד``ר דן הוט16/01/2014חן שלום
לפי הנתונים נראה שאמנם יש צורך בניתוח לשחרור אצבע הדק, הממצא ב US מתאים לציסטה גנגליונית שיכולה להופיע בתהליכי דלקת ממושכים. בניתוח, חוץ משחרור הרצועה שלוחצת על הגיד, כורתים גם את הציסטה הזאת. מומלץ שמי שמבצע את הניתוח יהיה כירורג כף יד מומחה
בברכה
ד״ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת התעלה הקרפלית אחרי לידהדנה15/01/2014
שלום רב,
אני חצי שנה אחרי לידת תאומים. שאבתי חלב באופן חלקי במשך חודשיים.
אני סובלת מתסמונת התעלה הקרפלית.
התופעה קיימת בשתי הידיים ובעיקר ביד ימין.
יש לציין שהתופעות החלו לקראת סוף ההריון.
לאחר בדיקת EMG הומלץ לי על ניתוח לשחרור התעלה הקרפלית ביד ימין.
בימים האחרונים אני מרגישה טיפה הטבה.
האם יתכן שעדין יש סיכוי שהבעיה קשורה להריון ותחלוף מעצמה?
האם יש חלופה לניתוח?
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת התעלה הקרפלית אחרי לידה - תגובה
ד``ר דן הוט15/01/2014דנה שלום
זה תלוי, אם הלחץ אינו גדול לפי בדיקת EMG אז ניתן לחכות, לשים סד מנוחה בלילה ולקוות. אם בבדיקת EMG הלחץ משמעותי יהיה צורך לשחרר את התעלה. ההטבה שבה את חשה יכולה להיות בהחלט סימן טוב. אשמח ליעץ לך במרפאתי
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים ארטרוטייםאסתי14/01/2014
באולטרסאונד של כפות הידיים הודגמו שינויים ארטרוטיים בDIP משני הצדדים, וכן משמאל בצמוד של הגידים המכופפים של אצבע 4 בגובה של MCP הודגם גנגליאון בגודל 1*0.2 ס"מ, הידיים מאד כואבות וכבדות ויד השמאלית כואבת מאד, מה משמעות תוצאת האולטרסאונד ומה ניתן לעשות.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ארטרוטיים - תגובה
ד``ר דן הוט15/01/2014אסתי שלום
לאור הממצאים כדאי שתפני לכירורג כף יד מומחה, יש משמעות לממצאים בהנחה ואת סובלת מכאבים והפרעה לחיי היום יום. ניתן לטפל בכל מיני אמצעים ולכן חשובה הבדיקה כדי להתרשם ממכלול הבעיה
בברכה
ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לRSDאלה14/01/2014
בני חייל בסדיר עבר ניתוח באצבע 4בכף היד עקב ריסוק אמצע האצבע נשלך לפיזוטרפיה כרגע יש חשד לשRSD מה זה ואם זה יכול להידרדר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לRSD - תגובה
ד``ר דן הוט15/01/2014אלה שלום
בהחלט יש סיכוי להתדרדרות
מומלץ שיבקר בקרוב במרפאת כאב כדי להתאים טיפול מתאים
בברכה
ד"ר הוט דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ללא תזוזה אצבע מספר 4אלכסי14/01/2014
שלום, לפני שבוע קיבלתי מכה באצבע והתגלה לי שבר רוחבי ללא תזוזה על מרכז גליל אמצעי, וכן קו שבר העובר סמוך ואולי לתוך מפרק dip, ללא תזוזה במשטח המפרקי של ראש גליל אמצעי.
בינתיים בוצע לי קיבוע אצבעות, האם שבר זה נחשב למסוכן? וכמה זמן בערך לוקח לאצבע לחזור לפעילות תקינה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר ללא תזוזה אצבע מספר 4 - תגובה
ד``ר דן הוט15/01/2014אלכסי שלום
שבר ללא תזוזה אינו מסוכן. בדרך כלל אחרי שלושה שבועות ניתן להסיר את הקיבוע ולהתחיל הפעלה
אשמח ליעץ לך במרפאתי
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפומה בזרועקרן05/01/2014
אבי בן 64 הרגיש נפיחות בזרוע והלך לעשות MRI בMRI היה רשום תהליך הומוגני בשריר הביספס בעל אות הומגני גבוה בT1 עובר דיכוי מלא בכל הרצפים מתאים לליפומה.
התהליך בגודל 4X3.7X14.1 ס"מ.
לא מודגם תהליך רקמתי נודולרי נלווה.
ללא אות חריג במח העצם המודגם.
אבקש הסבר בהקדם מה זה אומר? והאם במקרה כה צריך ניתוח?
תודה ויום טוב קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפומה בזרוע - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט05/01/2014שלום רב
מדובר בד"כ בגידול שפיר ממקור שומן
לרוב אין הכרח להוציאו בניתוח אלא אם הנגע מפריע (אסתטית או תפקודית או שלוחץ על רקמה מקומית) או שקיים סיכוי שהאבחנה איננה כפי שמודגם ב MRI (לדוגמה אם יש כאב מלווה, שינוי בממדים שחל לאחרונה וכו'). מציע שייבדק שנית ע" הרופא המפנה או כירורג כף יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר תוך מפרקי בשורש כף הידליטל05/01/2014
לפני 4 חודשים שברתי את פרק כף היד מימין. האבחנה הייתה: שבר תוך מפרקי מרוסק של הרדיוס הדיסטלי מימין המערב את המפרקים הרדיוקרפלי והרדיואולנרי דיסטלי מלווה בתזוזה בין חלקי השבר ויצירת שקע במשטח המפרקי של הרדיוס בגובה 3.5 מ"מ עומק 3 מ"מ ורוחב 9מ"מ. בנוסף שבר ניתוק קטן ללא תזוזה של הסטילואיד באולנה מימין. הוחלט לטפל בצורה שמרנית ללא ניתוח. עברו כבר 2 חודשיים מהסרת הגבס עם טיפולים של בין 2-4 פעמים בשבוע של פיזיוטרפיה וריפוי בעיסוק ועדיין ישנה הגבלה קשה בשורש כף היד שמלווה בכאב. ע"פ הרופא תנועות שורש כף היד הינם: סופינציה 60 פרונציה 60 יישור 30 כיפוף 25 עם סטיה רדיאלית 5 וסטיה אולינרית 20.
השאלה היא מה ניתן לעשות כעת בכדי לשפר את מצב ההגבלה בשורש כף היד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר תוך מפרקי בשורש כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט05/01/2014בשלב זה עלייך להמשיך בטיפולים המשקמים (פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק וסדים לשיפור טווח התנועה (מריפוי בעיסוק)
כעבור כשנה, כשטווח התנועה יתייצב, ניתן יהיה לדון על צורך בנקיטת פעולות נוספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד לא נכון לאחר osteophytectomyשלומי01/01/2014
שלום רב,
לפני כשבוע ביצעתי ניתוח במהלכו נותק הUCL, שוייפה בליטה גרמית בבסיס האגודל והוחזר הUCL באמצעות משתל. בהוראת המנתח היד נמצאת בסד המייצב את האגודל, אך לאחר מספר ימים כאשר ראיתי שהסד כלל לא מגן על האגודל ושאני מבצע תנועות כואבות מסוימות, בדקתי ונוכחתי לדעת שבבית המרקחת הביאו לי סד לא נכון שנועד בכלל להגנה על שורש כף היד. כעת אני נמצא בסד הנכון, אך ביצעתי די הרבה פעולות בעזרת הסד הקודם (בהס"כ בעדינות בדרך כלל). במקרה בודד אף נמשכה האצבע כשנתקלתי במישהו באופן די כואב. כעת אני אף מרגיש כאבים באזור הניתוח, גם כשאינני מזיז את האגודל, אך מדובר יחסית קלים העוברים עם משככי כאבים רגילים. יש לי ביקורת עוד כשבועיים.
האם יש סיבה לדאגה? מה היית ממליץ לעשות כעת?
תודה,
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סד לא נכון לאחר osteophytectomy - תגובה
ד``ר דן הוט01/01/2014שלומי שלום
הדבר הנכון ביותר כרגע לעשות הוא לפנות לרופא שניתח אותך
קשה להעריך אם נגרם נזק, אני מניח שאם הקיבוע היה חשוב מאוד היית יוצא מהניתוח עם גבס
בכל מקרה עדיף שתפנה למנתח
בברכה
ד״ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוץ נודד בכף הידגיא28/12/2013
שלום רב,
לפני שבוע נכנסו לי מספר שבבי/סיבי במבוק זעירים מתחת לעור בכף היד. חלקם יצאו אבל שניים כנראה נותרו : אחד במרכז האגודל והשני ככה"נ באזור שבו האגודל מתחבר לכף היד.
הכאב דעך והיום בצהריים פתאום חשתי בכאב בכפל המפרק של האצבע המורה באותה היד ונראה שיש שם שטף דם קל. זאת מבלי שקיבלתי מכה או נעקצתי וכדומה.
אני חושש שאולי שביב עץ אחד נדד ביד. האם זה בכלל אפשרי ומה המצלתכם לבדיקות טיפול ? האם נחוץ בירור מיידי ובהול או סתם אולטרהסאונד ותור לכירורג כף יד ?
תודה מראש,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוץ נודד בכף היד - תגובה
ד``ר דן הוט28/12/2013גיא שלום
כדאי לבצע בדיקת US ולאחר מכן ללכת עם התשובה לכירורג כף יד מומחה מאחר והקוצים יכולים להציק ואף לגרום לדלקת. יש לקבוע אם יש צורך בהוצאתם.
זה לא דחוף אבל כדאי לבצע בהקדם
בברכה
ד״ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גיא28/12/2013מודה לך מאוד על התשובה המהירה.
שבוע טוב,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשורש כף הידאסתי18/12/2013
מזה כשבוע וחצי יש לי כאב בשורש כף היד כלומר לא בכוון האגודל אלא בכוון הצד של הזרת מקרין לכוון האצבעות ישנה נפיחות קטנה וקשה לי להרים ביד זו (השמאלית) מלבד זה רופא המשפחה טוען שיש לי פיבמראלגיה מה שאינני בטוחה יש לי כאבי שרירים מפושטים לעיתים לא תמיד, האם לדעתך הכאב ביד קשור למחלה או שזה משהו אחר. ולאן עלי לפנות לרופא משפחה או אורתופד או מישהו אחר.
אני בת 62* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשורש כף היד - תגובה
ד``ר דן הוט18/12/2013אסתי שלום
אני לא חושב שיש מקום להלחץ מכאב של שבוע
ממליץ שתקחי תרופה נגד דלקת שיתאים לך רופא המשפחה למשך 10 ימים ואם זה לא יועיל כדאי שתפני למרפאתי, הפרטים להלן..
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ללא תזוזה באצבע מספר 4 משמאלעדן16/12/2013
שלום לפני כיומיים פניתי למיון וגיליתי כי נשברה לי האצבע, בוצע לי קיבוע אצבעות.
השאלה שלי היא האם הקיבוע הזה זה טיופול זמני?( הרופא אמר לי שעליי לקבוע תור למרפאות חוץ לעוד שבוע,שלפי מה שהבנתי זה רופא מומחה).
יש לציין שאני חייל ולא מצאו לי תור לעוד שבוע אלא לעוד שבועיים.
האם זה קריטי שאחכה שבועיים ללא כול הבחנה רפואית של מומחה?
וכמה זמן לוקח לשבר כזה להחלים החלמה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר ללא תזוזה באצבע מספר 4 משמאל - תגובה
ד``ר דן הוט17/12/2013עדן שלום
בדרך כלל אנחנו מזמינים למרפאה אחרי שבוע לצילום נוסף. אם תהיה תזוזה יתכן ויהיה צורך בניתוח. דחיה של שבועיים אינה מומלצת.
בברכה
דר׳ הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן גבס לזרת שבורהרותי15/12/2013
לפני 10 ימים שברתי זרת שמאל - שבר גליל מקורב ללא תזוזה. בוצע קיבוע בסד גבס
ulnar gutter intrinsic
בצילום ביקורת עמדה מתקבלת. הרופאים בחדר מיון אמרו שאצטרך ללכת עם הגבס 3 שבועות. היום עשו לי שוב צילום שהראה שהשבר נראה טוב ובמקום. האורטופד שראה אותי אמר שאני צריכה להיות עם הגבס 6 שבועות ולא 3.
מה דעתכם? מה מקובל? מה אני עושה עם ההצעות המאד שונות?
תודה רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן גבס לזרת שבורה - תגובה
ד``ר דן הוט16/12/2013רותי שלום
אני בדרך כלל משאיר את הגבס 4 שבועות
6 שבועות בהחלט מיותר
בהצלחה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותי16/12/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)