מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באצבע זרת יד שמאל האצבע הקטנהקרין02/08/2016
אתמול קמתי עם כאבים בזרת ביד שמאל כאבים בתוך האצבע לא יודעת עם זה חיצוני או פנימי הכאבים האלה רססתי תרסיס פרסקינדול כול היום על האצבע היה לי קצת הקלה אבל כששטפתי ואחר כך באתי לנגב היו לי כאבים בזמן הניגוב ממה זה יכול להיות הכאבים האלה או מזה שהזזתי סורג כבד וזה מה שזה עשה לי באצבע כאבים או שזה דלקת האם זה יעבור לי ? עכשיו גם נגבתי במגבת מטבח והיו לי כאבים באותה זרת אני כול היום מרססת על האצבע זה רק מקל על הכאב ולא יותר מזה
כתבתי לעוד פורום וזה התשובה שקבלתי מרופא שמנהל את הפורום :
נקע, מעיכה, שבר , פשיחה איזה מן תשובה מפגרת זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באצבע זרת יד שמאל האצבע הקטנה - תגובה
ד``ר דן הוט03/08/2016קרין שלום
בהחלט יתכן שהכאב נובע מהמאמץ שעשית
אני ממליץ לחכות מספר ימים, לתת ליד לנוח ואם הכאב לא חולף כדאי להגיע למרפאה לבדיקה
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באצבעות כף יד ימין-חוסר גמישות בבוקררחלי01/08/2016
שלום, אני בת 53. ובזמן האחרון אצבעות כף יד ימין נעשו נוקשות יותר בעיקר כשאני מתעוררת בבוקר: קשה לי ליישר אותן לאחר הקימה לאחר מכן במשך היום הן חוזרות לתפקוד מלא.
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באצבעות כף יד ימין-חוסר גמישות בבוקר - תגובה
ד``ר דן הוט03/08/2016רחלי שלום
התופעה שאת מתארת מתאימה בהחלט לתהליך דלקתי
ניתן לטפל בשלב זה בנוגדי דלקת ומנוחה
כדאי לפנות לרופא המשפחה שימליץ על טיפול שמתאים לך
אם בטיפול זה אין שיפור, כדאי להבדק ע״י כירורג של היד
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד אפשר לעשות כשאי אפשר להזיז יד ויש קריסה בשירות הרפואה ציבורי תיעקובי29/07/2016
אני סובל כבר חודש מכאבים בשורש כף יד , ולא יכול לסובב או להזיז את מפרק כף היד ,מסביב המפרק נפוח ,שלחו אותי לצילומי רנטגן ואולטראסאונד ו קיבלתי כדורי ארקוקסיה לשבועיים שנאמר לי במידה ודלקת זה עובר אחרי שבועיים אבל המצב אותו דבר , בדיקת רנטגן תקינה , בבדיקת אולטראסאונד רשום שהגידים תקינים מבחינת עובי מבנה ואקוגניות, בנוסף נרשם כי הודגמה התעבות סינוביאלית משמעותית עם הגברת זרימה בתוכה במפרק כף היד עם הצטברות קטנה של נוזך תוך מפרקי ,לא הודגם ממצא ב guyun tunnel , יש לי תור הכי קרוב לאורטופד רק בעוד חודש והפיזיוטרפיה שקבעו לי התור הכי קרוב רק בעוד חודשיים בינתיים אני כבר חודש באותו מצב , אין שיפור , אחרי טיפול בארקוקסיה לשבועיים כבר גמרתי את הכדורים . ממשיך לשים בן גיי וסד לילה ועדיין יש כאבים ביד גם כשלא מנסים להזיז , בגלל היעדרות ממושכת כבר פוטרתי מעבודתי , ואני מרגיש שלחכות חודש לאורטופד רק יכול להחמיר את המצב היות ואני מרגיש החמרה עם כבר כאבים באצבעות שאולי זה מהסד או דלקת , אין לי מושג כי אורטופד אני רואה רק בעוד חודש וחצי , לא ניתן ללכת לרופא אחר במועד יותר מוקדם כי אני מקושר אליו רקבעונית לפי הקופה . השאלה שלי האם במצבי מה עוד נותר לעשות , האם לחכות עד לתור אורטופד פירושה הזנחה ? האם יש עוד אופציות טיפוליות שניתן לבקש מרופא משפחה במקרה המתואר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עוד אפשר לעשות כשאי אפשר להזיז יד ויש קריסה בשירות הרפואה ציבורי ת - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט31/07/2016תשקול לפנות לאורטופד פרטי, עדיף כירוג כף יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI בשורש כף היד שנעשה עקב ממצא מחשיד ב CTנעמי28/07/2016
שלום ד"ר.
לפני כ 7 שבועות נפלתי. ושברתי את שורש כף היד. בבי"ח נעשה לי CT ובדרך אגב, הם זיהו שם משהוא "מחשיד" ולכן שלחו אותי לעשות MRI ולהלן התוצאות.
אני כעת כבר בלי גבס. (הורידו לפני שבוע) ועם כאבים קלים מאד בלבד בתנועה.
השאלות שלי הן:
האם זה רק דלקת ? האם זה קשור לנפילה ולשבר ? ומה הטיפול ? האם מותר לי לעשות הכל עם היד ? והאם כעת אחרי ה-MRI מותר לי להמשיך לעשות פיזותרפיה כמו שהומלץ לי ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI בשורש כף היד שנעשה עקב ממצא מחשיד ב CT - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט31/07/2016מציע שתתיעצי עם הרופא המטפל שיראה גם את הדיסק.
להבנתי, את יכולה להמשיך בפיזיותרפיה כמתוכנן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בגדול. מה משמעות התוצאה.
נעמי31/07/2016האם אני יכולה להיות רגועה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במרפק ו הירדמות של אצבעות 4 ו5ישראל27/07/2016
שלום ד"ר לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מהכאבים שמפורטים, הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לEMG. בבדיקה התגלה כי בחלק של motor nerves ab elb-be elb בטור של ca sd 33.0 ו-3.6- (חריג כנראה, בצבע אדום) בחלק של sensory nerves right ulnaris dig 5-wrist בטור של amp sd 16 . -2.7 (חריג כנראה, בצבע אדום) מה עלי לעשות? האם יש צורך לחזור לאורטופד? יש לציין שלאחרונה אני מרגיש שיפור ופחות כואב בסיכום של הEMG כתבו לי כך-a study showd a mild rt.ulnar neuropathy at the elbow.normal other ncs results, incl. F-waves תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במרפק ו הירדמות של אצבעות 4 ו5 - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט27/07/2016כדאי לחזור לבדיקת האורטופד עם התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לעשות ניתוח של התעלה הקרפליתדליה26/07/2016
שברתי את שורש כף היד לפני כ-8 שבועות.
במשך כ6 שבועות שהייתי בגבס היו לי כאבים חזקים
לאחר שהורידו את הגבס המשיכו הכאבים היד נפוחה והתפקוד גרוע ביותר. הכאב המתמשך מטריד ביותר פוגע באורח החיים וגורם לדכאון.
למרות שבדיקת EMG ובדיקת נוירולוג לא מצאו פגיעה בעצבים. רופא כף היד שלי בדעה כי לפי הבדיקה הקלינית שלו קיים סיכוי סביר שהבעיה היא בתעלה הקרפלית וקיים סיכוי של 75% כי
ניתוח התעלה יפתור את הבעיה.
האם כדאי לעשות את הניתוח למרות שבדיקת EMG שוללת בעיה בעצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי לעשות ניתוח של התעלה הקרפלית - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט27/07/2016יש לבדוק אותך ואת הצילומים.
ייתכן ויש מקום לניתוח בהעדר ממצאים ב EMG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח התעלה הקרפלית ותסמונת crps
דליה27/07/2016ישנה השערה שהכאבים נובעים מ CRPS 'אם אכן זה המצב, האם ניתוח התעלה הקרפלית יכול להחמיר את התסמונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח התעלה הקרפלית ותסמונת crps - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט31/08/2016צריך לבדוק. לא נשמע כ CRPS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה באזור abductor policis brevisארתור26/07/2016
שלום רב,
אני בבירור עם חשד לתסמונת מרפן. (בן 24). עם גמישות יתר. כשהייתי בן 13 נפלתי והיה לי נקע באזור בין כף היד למרפק שמאל מתחת, אך עם גבס זה הסתדר ומאז לא היו כאבים. כיום, אני כבר שנתיים עם חולשה (שאינני יודעת איך וממה התחילה) בעיקר באזור מתחת לאגודל (אני חושב שב- abductor policis brevis).כאשר פעמיים היו לי התקפים של קפיצות בלתי רצוניות ולחץ באזור העליון של האגודל והיום זה נעלם לחלוטין. אולם ,באזור מתחת לאגודל אם הבנתי נכון את המקום ב-abductor policis brevis נותרה חולשה,כאב ולחץ שבמנוחה כשהיד מונחת ללא תזוזה על מקום מסוים (שולחן,ברך,כרית) זה נפסק ונרגע,אולם כאשר מרימים את היד והיא חופשיה גם כאשר אינני מרים דבר התחושות חוזרות. הייתי אצל אוסטאופט מומחה שאבחן לי לחץ בחוליות הצוואר,עשה מניפולציות ואמר שזה מעצבב את אזור הכף יד, אבל הוא הצליח לשחרר חלקית (את האזור שניתן לצבוט בין האגודל לאצבע השכנה) ולא את האזור שציינתי. הייתי אצל אורתופד מומחה לכף היד, ד"ר שמואל לובושיץ, שלא מצא דבר ולא נתן לי תרופה/משחה/צילום ואמר שזה לא קשור אליו ואולי ללכת לרופא פרקים (הכוונה לראומטולוג?). פניתי לפרופ' אלכסנדר בלנקשטיין שבדק ע"י אולטרסאונד וכתב שבאזור אגודל יד שמאל לא הודגם ממצא חריג באספקט סונוגרפי (אם כי ציינתי שכיום זה מתחת לאגודל). ממליץ להשלים את הבירור עם צילום רנטגן של כף יד שמאל בשני הכיוונים. אם כך אתה ממליץ לנסות מנוחה באמצעות סד בהתאמה אישית (למי כדאי לפנות שיכין?ריפוי בעיסוק?), לעשות צילום רנטגן (למרות ששמואל אמר שאין צורך) או קודם כל לראות ראומטולוג/אורתופד נוסף/בכלל בדיקת emg/בדיקות דם?... ד"א האם ד"ר דן הוט בהסדר עם מכבי/הראל/פרטי? חשבתי שאולי להיבדק על ידך/ ד"ר תמיר פריטש (אינני יודע מה בדיוק הבעיה אצלי ואיזה רופא מאיזה תחום אני צריך לראות ומי יותר מתאים לסיטואציה שתיארתי..) תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה באזור abductor policis brevis - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט27/07/2016מהמכתב קשה להבין בדיוק מה הבעיה
מציע לחזור לאורטופד כללי, לעשות צילומים, EMG, ולהתקדם בהתאם לממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד בהתאמה אישית ואורתופד
פלוני27/07/2016אם התלונה בכף יד, מדוע עדיף לראות אורתופד כללי ולא כף יד?
אני יכול בנתיים לבקש ממרפא בעיסוק שתכין לי סד בהתאמה אישית ואולי זה ירגיע ויעלים את הכאב או שצריך הנחיות מהאורתופד לסד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מציק מאוד ביד שמאל מעל יומייםשואלת השאלה24/07/2016
שלום,
לפני כחצי שנה (בתקופה שהתאפיינה בחולשה מאוד גדולה עד חוסר תפקוד כנראה בשל אנמיה) החל לכאוב לי ללא התראה מוקדמת שורש כף יד שמאל, על אף שלא נעשה בה מאמץ.
באמצעות משחה שמקלה על השרירים הכאב עבר, הוא חזר שוב לאחר מספר חודשים ושוב עבר כעבור יום-יומיים בטיפול עם המשחה.
לפני שתי לילות התעוררתי מתחושת כאב באותה היד, הפעם הכאב משתלט על כל יד שמאל, יש גם כמה סימנים בצבע מעט כהה יותר מהעור אך הם ספציפית אינם כואבים. הכאב מזכיר כאב בעקבות שריר עייף, כאילו אינו מתוח, כאילו היד מעט כבדה ומתעייפת מהר.
שוב, לא נעשה שום מאמץ יוצא דופן וגם לא קיבלתי איזו מכה שאולי יכולה להסביר כאב מסוג זה.
מכיוון שהכאב נמשך מעל יומיים אני קצת חוששת. מה יכולה להיות הבעיה?
אודה לכל שביב אינפורמציה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מציק מאוד ביד שמאל מעל יומיים - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט24/07/2016מציע שתבדקי ע"י אורטופד.
התלונות מגוונות וכך גם הסיבות לכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בעצם בצד חיצוני של כף הידאלונה22/07/2016
ביתי בת ה 5 קיבלה מכה חזקה בצד כף היד (בצד של הזרת) בעצם שבכך היד. עצם מסרק רביעית?
הכתה בטעות עם צד היד על השיש במטבח
המקום כחול ויש מין בליטה עגולה נפוחה.
וכל צד כף היד כואב.
יכולה להזיז את האצבעות.
האם זה דורש טיפול רפואי? צילום?
או שיש טיפול ביתיי?
כל הצד אדום וכואב לה שנוגעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בעצם בצד חיצוני של כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט23/07/2016גשי למוקד חרום להבדק ולהצטלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שבר ברדיוס בכף יד שמואליעקב בן סירה22/07/2016
שלום לך ליפנ שנה וחצי קרתה לי תאונת עבודה ויש לי שבר ברדיוס ו ובאלונה וקרע
ברצועה ונזק עם קרע tfc ועכשוו יש לי כאבים בכתף ובצוור שאלית מה אפשר לעשות בדבר זה בתודה יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שבר ברדיוס בכף יד שמואל - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט23/07/2016קח משככי כאבים .
אם לא יעזור, פנה לבדיקת אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באגודל שלא עוברת חצי שנה האם יש מה לעשות?שירז18/07/2016
לפני מעל חצי שנה נסגרה דלת על קצה האגודל. עברו חודשים בהם הציפורן היתה סגולה וכואבת, הציפורן נפלה ובקצב איטי צמחה חדשה.
כיום כל הציפורן התחדשה , אולם עדיין יש כאב / מגע לא נעים כאשר אני משתמשת בציפורן (לקלף משהו למשל) , וכאשר הציפורן גדלה, היא מתעוותת אחרי הגדילה.
החלק הקרוב לקצה אינו בריא ויפה.
מה עליי לעשות?
בעבר ביקרתי אצל כירורג שטען שיש לחכות להחלמה ואין הרבה מה לעשות אם לא יחלים לחלוטין, כמו שנראה כרגע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה באגודל שלא עוברת חצי שנה האם יש מה לעשות? - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט18/07/2016תעשי צילום רנטגן ופני לכירורג כף יד.
לעיתים יש מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הם קינזיוטייפיניג יכול לעזור בגנגיליון במפרק האצבע?שרונה13/07/2016
אני מבינה שאין ממש טיפול לזה מלבד ניתוח. כרגע לא כואב לי רק מורגשת בליטה בפנים המפרק של האצבע השלישית, הבנתי שיכול להיות שזה יעלם מעצמו, האם זה נכון?
האם קינזיוטייפינג יכול לעזור במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם קינזיוטייפיניג יכול לעזור בגנגיליון במפרק האצבע? - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט13/07/2016יכול להיעלם מעצמו.
ייתכן וקינזיו.. יעזור. תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כרוני בבסיס האגודלרחל11/07/2016
שלום ד"ר,
שמי רחל, בת 59, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבים כרוניים משתקים במפרק הבסיס של האגודל (זה שמחבר את האגודל לכף היד).
הכאב מופיע רק בתנועה (גם הקלה ביותר) ונעלם במנוחה. בשעת תנועה יש נקודה לאורך האגודל (בצד הפנימי) ובשורש כף היד שלאורכן יש כאב חד! האגודל נפוחה בצד הפנימי ובצד החיצוני.
לאחר ביקור אצל מספר רופאים קיבלתי את הטיפולים הבא:
- שתי זריקות קורטיזון למפרק
-טיפולי פיזיותרפיה (6 טיפולים)
-כפפת קיבוע
אך כל זאת ללא הועיל!
אני מאוד מיואשת ולא יודעת מה לעשות... אני עובדת בעבודה פיזית והכאבים הם בלתי נסבלים.
אשמח אם תוכל להכווין אותי בעניין זה, מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפתרונות האפשריים?
-ביצעתי צילום רנטגן של כף היד, אני מצרפת את הפיענוח שלו:
שינויים ניווניים מינימליים בחיבורים של אצבע 1 של היד, כולל C-tmc של אצבע 1.
ללא הצרויות, אין אי-סדירות בדפנות המפרקים,
ללא עדות להרס גרמי, וללא הסתיידות ברקמות הרכות.
לתשובתך ועזרתך אודה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני בבסיס האגודל - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/07/2016נראה שאת סובלת משחיקה של המפרק בבסיס האגודל
אם טיפולים בריפוי בעיסוק והזרקות לא הועילו, ייתכן ויש צורך בטיפול ניתוחי.
ממליץ שתתיעצי עם מומחה לכירורגיית כף יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על סדק בעצם הסירה .....................שרון09/07/2016
שלום דוקטור
לפני יומיים נחבלתי בתאונה שנגרמה עכב נסיעה באופניים חשמליות בחוסר זהירות
איבדתי שליטה ובלמתי את התאונה עם יד ימין מושטת לעבר גדר
התוצאה הייתה מכה חזקה ביד ונפיחות באזור מתחת לבוהן
בעקבות זה פניתי באותו היום לחדר מיון וולפסון שם עשו לי 4 צילומים
בסוף ההתייעצות עם הרופא אורטופד במיון נאמר לי שבאחד הצילומים יש חשד קטן לסדק בעצם הסירה
בעקבות החשד הרופא חבש לי את היד בסד והמליץ לגשת לעשות מיפוי עצמות כדי לקבל תשובה ברורה יותר
אני רוצה לציין שבמקצועי אני מעצב שיער ובעל עסק של מספרה
והיד שנפצעה לי היא יד ימין שאיתה אני עובד לכן כרגע אני מושבת
אשמח לקבל חוות דעת נוספת על צילומי הרנטגן שנעשו לי
האם יש סימן לסדק לפי דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על סדק בעצם הסירה ..................... - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט10/07/2016בצילומים יש חשד לשבר בעצם הסירה
ממליץ שתבקש הפנייה ל CT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביד ושבר בעצם הסירה ביד שמאוליעקב בן סירה06/07/2016
שלום שמי דני לפני שנה קרתה לי תאונת עבודה החלקתי ונפלתי על היד והיד התקפלה לי והתחילה להתנפח והיו לי כאבים חזקים נשלחתי למיון ושם הובחן שיש לי שבר בעצם הסירה היתי עם גבס 4 שבעות ואחרי שהורדתי את הגבס הכאבים המשיכו ועד היום יש לי כאבים ביד וזה נותן לי כאבים גם לכתף ולצואר היתי אצל רופא מומחה והוא המליץ לי לעבור ניתוח מה לעשות לגבי הכאבים ואם אתה ממליץ לי לעבור ניתוח ? או שזה יעבור בלי ניתוח או טיפול אחר תודה דני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד ושבר בעצם הסירה ביד שמאול - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט07/07/2016במידה ויש שבר לא מחובר בעצם הסירה, ההמלצה היא לעבור ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)