מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתנפחת לי כף היד123421/08/2012
מדי פעם מתנפחת לי כף היד..
יותר בלילה קשה לי לסגור את היד עד הסוף וגם הטבעות לחוצות יותר...
אני קוסמטיקאית ועובדת הרבה עם הידיים
האם צריך לבדוק משהו?
לאיזה רופא פונים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנפחת לי כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט21/08/2012שלום רב
ראשית יש להבדק ע"י רופא משפחה ולבצע בדיקות דם לשלול בעיות כמו אי ספיקת כליות, תת פעילות תריס, סכרת, יתר לחץ דם וכו
במקביל יש להוועץ עם כירורג כף יד לשלול בעיות דוגמת תסמונת תעלה קרפלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד היום אלך לקבל הפניות!
123421/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כף ידאלי צלח20/08/2012
נותחתי בכף היד עקב תאונת עבודה הזרקת גריז בכף היד עשו לי שטיפה והרתיה לפני כחודש הכף יד עדין נפוחה עצבעות 1ו2 כמו קשות ולא מצליח לעשות אגרוף כמה זמן עד שירד הנפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כף יד - תגובה
ד``ר דן הוט20/08/2012תהליך ההחלמה מפציעות אלה ארוך וממושך. התהליך כולל טיפולים אינטנסיביים בפיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ומלווה במעקב מומחה לכירורגיה של היד. אני מניח שזה אופן הטיפול גם בך. מקווה שתחלים במהרה
ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה EMGערן15/08/2012
שלום ד"ר ,
קבלתי את התשובה לאחר בדיקת EMG ,
1.מה משמעות התוצאה ?
2.האם הממצא חמור ?באיזה דרגת חומרה ?
3.האם ניתן להמשיך ולהתעמל בחדר כושר או שמא יזיק ויחמיר את המצב ?
Summary: Motor conduction studies in the median and ulnar nerves bilaterally show normal conduction parameters except for prolonged DL in the both median nerves and reduced amplitudes in the Rt median verve
Sensory conduction studies in the same nerves show normal parameters except for prolonged DL in the both median nerves
Conclusion bilateral moderate CTS
בתודה מראש לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה EMG - תגובה
ד``ר דן הוט15/08/2012ערן היקר
אשמח ליעץ במרפאה. אנא תאם תור מראש. אל תשכח להביא את הבדיקה עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות הידיים נירדמות לי בעיקר בלילהרונן12/08/2012
תחושת עיקצוצים מתמילה באצבעות הידיים וזה מלווה בכאבים חזקים לאורך כל הידיים בהתחלה הייתי מנער את הידיים בערך דקה שתיים כמה פעמים בלילה בימים האחרונים זה לא עוזר הכאב נמשך שעה ואפילו שעתיים ומפסיק לבד אני עובד בעבודה פיזית וגם במהלך העבודה זה מתחיל לכאוב עכשיו ביד ימין זה הגיע לכתף אני מחכה לניתוח רציתי לברר אם יש טיפול אחר או בנוסף משהו שיעביר את הכאב ויתן לי לישון בלילות כל זה נמשך כבר למעלה מ4 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות הידיים נירדמות לי בעיקר בלילה - תגובה
ד``ר דן הוט12/08/2012רונן שלום
נראה שאתה סובל מתסמונת התעלה הקרפלית. אנא פנה לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקת EMG. לאחר הבדיקה אנא פנה למומחה לכירורגיה של היד לבחינת התוצאות ואופן הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר באצבע אצל פעוטהשרון12/08/2012
שלום,
לבתי בת השנה וחודשיים יש שבר ללא תזוזה (כך נכתב) באצבע המורה בכף היד.
כשקרה המקרה לפני כ5 ימים הלכנו למרפאת תאונות שם קיבעו לה את האצבע עם האמה וציינו שכיוון שהיא פעוטה היא תוריד בוודאי את הקיבוע ואכן לאחר יומיים היא הסירה אותו. לא נאמר לנו לקבע מחדש את האצבע אלא להשאירה ככה ולחזור לצילום בעוד שבועיים וחצי.
האצבע עדיין נפוחה אך שטף הדם הולך ונעלם.
האם זה בסדר שהיא מסתובבת כך ללא קיבוע? האם אין צורך לקבע שוב? יש לציין שהיא אינה מתלוננת או בוכה כלל אך ישנה הגבלה בשימוש באצבע. כמו כן כמה זמן לוקח לשבר כזה להתאחות?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר באצבע אצל פעוטה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2012שלום שרון
ממליץ כי תבדקי ע"י כירורג כף יד, לאחר שתבצעי צילום חדש של האצבע השבורה
במידה ואכן אין תזוזה של השבר- הייתי מותיר את הילדה כפי שהיא , ללא קיבוע.
בגיל הרך, שברים מתחברים תוך כ 3-4 שבועות, אך כבר כעבור שבוע יש ייצוב מה באזור השבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שבר ביד בחו"לאריה12/08/2012
במהלך טיול בחו"ל נפלתי על היד .
בביקור בביה"ח האורטופד גיבס את היד מאזור המרפק ועד כף היד,ואמר שכנראה יש צורך בניתוח אך מכיוון שאנו באמצע הטיול אין בעיה להמשיך בטיול (כמובן ואין החמרה במצב ב)
ובזמן החזרה לארץ לגשת לרופא אורטופד ולנתח.הנפילה הייתה ב9/8 והחזרה לארץ היא ב22/8.
הרופא הוסיף שבגלל הנפיחות גם אם צריך לנתח בחו"ל אזי יש לחכות כשבוע עד שתרד הנפיחות.אני מצרף צילום רנטגן ומשתף אתכם בהתלבטות האם להפסיק את הטיול ולמהר לארץ לנתח או לצורך טיפול אחר,או שאפשר לאמץ את דעת הרופא ולסיים את הטיול ולטפל ביד בארץ.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי שבר ביד בחו"ל - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2012שלום אריה
ראשית, הצילום שצרפת הוא במנח אחד בלבד ולכן אינני יודע בוודאות מה עמדת השבר המדוייקת.
שנית,, האם בוצע נסיון החזרה של השבר למקום טרם הגיבוס????
בכל מקרה, במידה ועמדת השבר מצריכה התערבות ניתוחית, עדיף לבצע בטווח של שבועיים מהשבר, אולם בד בבד, ניתן גם לנתח כעבור 3 שבועות (קצת יותר עבודה למנתח)
אם אתה מטייל באזור אקזוטי- המשך בטיול ונתח את השבר לאחר שתחזור
ממליץ כי עם חזרתך לארץ תבצע צילום נוסף ועדכני של שורש כף היד השבור טרם הפנייה לייעוץ
המשך טיול מהנה
ד"ר רוזנבלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אריה13/08/2012על התגובה המהירה.לשאלותייך:
הריני מצרף עוד צילומים של המקום לקבלת תמונה יותר ברורה.
הרופא אמר שאחד האופציות הם לנסות להחזיר את השבר למקוםאך מכיוון שזה דורש הישארות לאשפוז ומעקב ועדיף שזה יעשה על ידי רופא בישראל.
אני מטייל בארה"ב ומתוכנן לחזור כשבועיים לאחר הנפילה.
אשמח לדעת עוד פרטים לאחר ניתוח הצילומים הנוספים.
תודה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
אריה13/08/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שבר ביד בחו"ל - תגובה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט13/08/2012שלום אריה
מהצילומים נראה שאכן ניתן להחזיר את השבר למקום ולטפל בגבס , ובכך להמלט מניתוח
הבעיה, שניתן לעשות זאת רק עכשיו!!!
אם תחכה עד חזרתך לארץ, השבר כבר יהיה יציב ולא נוכל להחזירו למקום.(אלא רק בניתוח)
בארץ, לא נהוג לאשפז לאחר החזרת השבר למקומו.
תפנה לחדר מיון מקומי, עבור את הפרוצדורה, ותשתחרר לאחריה
בהצלחה.
בכל מקרה חזור על הצילומים עם חזרתך לארץ ופנה לבדיקה ע"י כירורג כף יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר תלישה בזרת יד שמאלגיא30/07/2012
שלום רב
אני גיטריסט ובנגינה מאמץ ומותח את אצבעות יד שמאל
מזה חודש וחצי שאני סובל מכאבים בזרת יד שמאל
בצילום רנטגן נאמר שיש לי :
שבר תלישה (ישן ככל הנראה )בבסיס גליל קריבני , פרט לכך ללא ממצא פתולוגי
האורטופד אמר לי שלא צריך קיבוע , שאני יכול להפעיל את היד ושלח אותי לריפוי בעיסוק .
אני עדיין לא מנגן , ומרגיש שאם אני מקפל או מותח את הזרת כואב
( כשעשיתי תרגילי פיזיותרפיה - מתיחות ליד , המצב החמיר .
מה דעתך ? האם באמת אין צורך בקיבוע ? מה לעשות ?
בתודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר תלישה בזרת יד שמאל - תגובה
ד``ר דן הוט30/07/2012אם לא ידוע על טראומה, הגיוני יותר שמדובר בתהליך דלקתי עם הסתידות. בכל מקרה ללא בדיקה וצילום קשה לי לחוות דעה בצורה רצינית
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , הלכתי למומחה לכף י
גיא05/08/2012תודה על תשובתך
הלכתי לרופא מומחה לכף יד
הרופא שלח אותי ל בדיקת emg .
השאלה שלי :אולי בכלל יש לי דלקת בשריר /גיד ? כדי לראות אם יש דלקת איזה צילום עושים - אולטרסאונד ? או שאפשר היה לראות אותה בצילום רנטגן שעשיתי ?
אולי עדיף במקרה שלי לעשות קודם אולטרסאונד לפני emg ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , הלכתי למומחה לכף י - תגובה
ד``ר דן הוט05/08/2012שמח שבחרת ללכת למומחה לכירורגיה של היד. מניח שהוא המליץ על הבירור המתאים ושיתקדם בהתאם להגיון הרפואי בהתאם לממצאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באמה של כף יד שמאליעל21/07/2012
אני בת 58 בריאה בדרך כלל ופעילה מאד.עובדת במקצוע חופשי במשרה מלאה + ואוהבת מאד גם לבשל.
היום כשנחתי במיטה , מבלי סיבה כלשהי, התכופפה לפתע האמה בכף יד שמאל( אני ימנית) תוך כדי כאב חזק בשורש האצבע ודקות ארוכות לא הצלחתי לישר אותה.
רק לאחר עיסוי עם קרם הצלחתי לישר אותה.
קורה לי לפעמים בחורף שכשאני מכופפת את האצבעות על מנת לאחוז כלי כלשהו ולאחר מכן קשה לי לישר את האצבעות ואני נעזרת "בעדינות ביד השניה, ע"מ להחזירן למקום.
המקרה של היום לא קרה לי מעולם , מה גם שלא עשיתי שום פעולה עם היד ומה גם שלארוע התלווה כאב חזק.
מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באמה של כף יד שמאל - תגובה
ד``ר דן הוט21/07/2012יעל שלום
לפי הסיפור יתכן ואת סובלת מדלקת בגיד המכופף (אנחנו קוראים לזה TRIGGER FINGER) כדי לאבחן את הבעיה עדיף שתפני לכירורג כף יד שביחד עם הסיפור ועם הבדיקה הפיזיקלית יוכל להמליץ על טיפול
בברכה
ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עצם בפרק כף הידעידן17/07/2012
שלום,
אני בן 24 ולפני כשנה ביקרתי אצל רופא כך יד בגלל בעיה של כאב במפרק של יד ימין, לאחר צילום ואולטרה סאונד מצאו שיש לי גנגליון נסתר 6מ"מ.
העניין הוא שבאותה היד הבעייתית, במפרק כף היד, איפה שיש את העצם, אצלי ביד זו יש בליטה בולטת יחסית וביד השנייה הבליטה רגילה.
אם אני נוגע בבליטות עם האצבעות, ביד התקינה מרגישים את העצם ומרגישים כמה העור דק. ביד הבעייתית מרגישים את העצם אבל מרגישים בעיקר כמו שומן כזה מעל העצם, האם זה תקין ?
צירפתי תמונה של הצילום כפות ידיים וצילום של הידיים שלי.
תודה
רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
עידן17/07/2012רועי היקר
קשה מהתמונות להתרשם היכן בדיוק הבעיה. כמו כן אין זה רציני שאטפל בך דרך הרשת. לא ראיתי משהו שצריך להדאיג. אנא, כדי שתוכל לקבל יעוץ רציני, קבע תור לכירורג כף יד ואל תשכח להביא את כל הצילומים
בברכה
ד"ר דן הוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת - תגובה
ד``ר דן הוט17/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
עידן17/07/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי עצם בפרק כף היד - תגובה
ד``ר דן הוט17/07/2012רועי היקר
קשה מהתמונות להתרשם היכן בדיוק הבעיה. כמו כן אין זה רציני שאטפל בך דרך הרשת. לא ראיתי משהו שצריך להדאיג. אנא, כדי שתוכל לקבל יעוץ רציני, קבע תור לכירורג כף יד ואל תשכח להביא את כל הצילומים
בברכה
ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום MRI שורש כף יד ימיןגיא הפנר11/07/2012
שלום מזה 4 חודשים אני סובל מכאבים נוראים הלכתי לאורטופד טופלתי בארוקוסיה 90
זריקה ביד. לא הניב תוצאות טובות.. בסופו של דבר עשיתי MRI
וזה התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום MRI שורש כף יד ימין - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/07/2012שלום גיא
קיימים מספר ממצאים חריגים ב MRI
כמובן שיש להבדק ע"י כירורג כף יד ולמצוא מתאם בין הממצאים בבדיקה לאלו שנמצאו ב MRI.
לא מן הנמנע שתידרש לטיפול ניתוחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופיטרןחדווה02/07/2012
יש דרך לטפל בדופיטרן בדרך שהיא לא ניתוחית, או שזה לא עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופיטרן - תגובה
ד``ר דן הוט03/07/2012יש אפשרות במקרים מסוימים לטפל בהזרקה של חומר הממיס את ה Cord ופותר את הבעיה. החומר מאוד יקר ועדיין לא מאושר לשימוש בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת על הזרת אצל ילד בן שנתיים וחציענבל24/06/2012
בוקר טוב,
יש לי ילד בן שנתיים וחצי וכבר מספר חודשים יש לו יבלת קטנה על הזרת של יד ימין.
הוא לא מגיב לכאב והרופאת עור לא בטוחה שזו יבלת והפנתה ליעוץ של כירורג.
האם ללכת לכירורג פסלטי או כירורג כף יד או כירורג ילדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת על הזרת אצל ילד בן שנתיים וחצי - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט24/06/2012ממליץ על בקורת אצל כירורג כף יד+ פלסטיקאי
יש לראות את הנגע ולהחליט על פשרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה באגודל לאחר חתךעדי16/06/2012
שלום,
אתמול נחתכתי ממספריים חתך די עמוק באגודל. מאז אני לא מרגישה את העור שלי קצת מעל הפציעה וכשאני מזיזה את האגודל יש לי זרמים קטנים באזור זה. האגודל מתפקד כרגיל ואני מרגישה הכל חוץ מפיסת העור הקטנה הזו. האם התחושה תחזור? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה באגודל לאחר חתך - תגובה
ד``ר דן הוט16/06/2012שלום
לפי התאור נראה כי עצב התחושה באגודל נפגע. בהתאם לגובה הפגיעה יש לשקול תפירה של העצב. המלצתי היא שתפני בהקדם לחדר מיון או למוקד רפואי כדי שרופא מקצועי יבדוק ויעריך את הצורך בהמשך טיפול
בברכה
ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בכף היד!צביקה ברקוביץ09/06/2012
שלום לך ד'ר!
ליפני 3 חודשיים עברתי ניתוח בכתף[ארטרוסקופי בכתף שמאל]ומזה בחודש יש לי נימולים ביד שמאל+גב יד שמאל. ע'י בדיקת הE/M/G/ נישלחתי שוב לניתוח. האם יש קשר בין הכתף לאצבעות? והאם יש כאן רשלנות?
בברכה צביקה ומחבה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בכף היד! - תגובה
ד``ר דן הוט09/06/2012קשה לדעת אם יש קשר בלי לראות את תשובת בדיקת ה EMG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בכדורסללירון21/05/2012
בן 29, אני משחק כדורסל כבר שנים בשכונה.. ופתאום יש לי כאבים ממש חזקים כשאני בא לזרוק לסלק, ומכופף את היד לאחור.. אני כמעט ולא יכול לעשות את ז.ה
זה לא כואב לי כשאני מכדרר או משהו.. רק בתנועה הזאת.
כדאי לפנות לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בכדורסל - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט21/05/2012שלום לירון
ממליץ שתבדק אצל מומחה בתחום
ייתכן וקיימת פגיעה ישנה שפוספסה, וכיום אתה סובל מהשלכות מאוחרות של אותה פגיעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)