מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה באצבע האמהכפיר04/05/2013
היי שלום רב,
לפני 3-4- ימים הרגשתי כאב קל באצבע האמה. בין כרית האצבע התחתונה לכרית האמה האמצעית (ממש איפה שפסי המתאר וההפרדה בין הכריות) שמתי לב למין בליטה קטנטונת וצבע טיפה כחול. תפקוד האצבע רגיל, רק כשנוגעים במשהו או נוגעים בבליטה זה טיפה כואב.
איני יודע אם זה שטף דם שנגרם ממכה (לא זכורה לי מכה או שנסגרה עליי דלת וכו) או גידול ומה עליי לעשות.
לא שמתי שזה שינה גודל או צורה ולבינתיים אני פשוט מצמיד לזה קרח.
תודה אני מצרף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באצבע האמה - תגובה
ד``ר דן הוט04/05/2013כפיר שלום
ברוב המקרים באזור זה מדובר בגנגליון שהוא בעצם גידול ציסטי (מכיל נוזל) שפיר. במיקום זה יכול גם להעלם. בכל מקרה עליך להבדק במרפאה לשלול שמדובר בממצא אחר והאם יש לבצע כריתה של הממצא
בברכה
דר הוט דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מה זאת אומרת להעלם ?
כפיר04/05/2013תוך כמה זמן נעלם דבר כזה במידה ואכן זה גנגליון (מה שציינת) ???
אני טיפה בלחץ מזה כפי שאתה שם לב.
אם אכן צריך להסיר את זה ? כיצד זה מתבצע ? האם יש סכנה לאצבע ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מה זאת אומרת להעלם ? - תגובה
ד``ר דן הוט05/05/2013אם אתה טיפה בלחץ אז אנא קבע תור כדי שניתן יהיה להתיחס לענין בצורה רצינית יותר ולתת לך תשובה יותר מדויקת לגבי מה זה ומה צריך לעשות עם זה
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בגין התגובות הסבלניות
כפיר05/05/2013והאדיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוויתותעדי02/05/2013
יש לי עוותות כאלה בכף היד שהאצבעות מתקפלות פנימה בלי שליטה. ממה זה נובע? למי לפנות? (אורתופד, נוירולוג..) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוויתות - תגובה
ד``ר דן הוט02/05/2013עדי שלום
העוויתות יכולות לנבוע ממאמץ יתר, כמו כן בעיות נוירולוגיות מסוימות
הייתי ממליץ על ביצוע בדיקת EMG וכן בדיקה נוירולוגית, אם תהיה תקינה ממליץ לפנות אלינו למרפאה
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכים בשורש כף הידלירן20/04/2013
שלום,
לפני כחודש ימים(אולי קצת יותר) קיבלתי מכה בכף יד שמאל במהלך משחק כדורסל. היד כאבה בהמהלך המשחק אך המשכתי לשחק ויום לאחר מכן היא כאבה מאוד אך ללא נפיחות או שטפי דם. הכאב השתפר במעט אך עדיין נשארו כאבים ולכן בוצע צילום US(לאחר כשבוע) בכף היד. הרופא אמר שאין שבר והכאבים יחלפו... כיום לאחר קצת יותר מחודש ימים אני משתמש ביד באופן מלא אך ישנם כאבים שאני מסובב את היד מעלה ומטה, מעין מוגבלות בתנועה ובנוסף ישנם כאבים בעת הרמת משקל, מעין תחושה שהיד "קורסת" תחת עומס, הרגשה של חולשה בפרק כף היד.
רציתי לדעת למה הכאבים נמשכים בסיבוב היד וממה נובעת החולשה בשורש כף היד? האם אני צריך לבצע בדיקות נוספות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממושכים בשורש כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט20/04/2013שלום לירן
הכאבים יכולים לנבוע מדלקת מקומית, פגיעה רצועתית, ואולי אף משבר (שלא אובחן ב US)
מציע שתבדק ע"י כירורג כף יד ותבצע המשך הדמייה בהתאם לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלה קרפליתסימה10/04/2013
שאלה מה הם הסכנות בניתוח של סינדרום התעלה הקרפלית. היכן יש יותר סיכויים לפגוע בעצב בניתוח עם החתך הרגיל (הגדול),או ניתוח מיקרוסקופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלה קרפלית - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט10/04/2013הסכנות בניתוח שכזה הן:
פגיעהבעצב, זיהום, כאב עז, הישנות התמונת
בניתוח האנדוסקופי קיים תיאורטית סיכון מעט יותר מוגבר לפגיעה בעצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר מרוסק פתוחעודד05/04/2013
לפני כשנה וחצי מעדתי ,אגודל ימין (דומיננטית) נחתכה ונישברה בגליל המרוחק,
כ60% מקוטר האצבע. לא עברתי ניתוח ,וכיום יש לי מיגבלה בתיפקוד יום יומי. כמו כן הסתבר לי בימים אלו כי השבר נותר ללא איחוי.
רציתי בבקשה לדעת האם שבר ללא איחוי מקנה אחוזי נכות נוספים לקשיון נוח או לקשיון לא נוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר מרוסק פתוח - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט05/04/2013
הפורום לא מיועד לשאלות מסוג זה. פנה לעו" ד שלך או לחוו"ד רפואית רשמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בעצב האולנריעדן הקון02/04/2013
לפני כחודש שטפתי כלים וקערת זכוכית נשברה על שורש כף ידי הימנית וחתכה לי את העצב האולנרי הגיד והעורק משני .
בגלל רשלנות רפואית נותחתי רק לאחר יומיים בבית חולים אחר כמובן ,ובניתוח תפרו לי את הגיד האולנרי ,העצב ,והעורק.חוסר התחושה שלי הוא באצבע 5 ,ובחצי אצבע 4 ובכף היד הפנימית והחיצונית שמתחת לאצבעות אלו .
הרופאים לא רצו להמשיך ולפתוח את ידי בניתוח ולחפש עוד עצב שאולי נקרע כי הניתוח יכל להסתבך .
כרגע אני עם סד בטיפולי פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק השאלה שלי היא מתי אוכל לחזור לנהוג ?
בכמה זמן לפי נסיונך בתחום היד חוזרת לתפקד כרגיל לאחר פציעה זו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בעצב האולנרי - תגובה
ד``ר דן הוט02/04/2013עדן שלום
לא מצאתי פסול במה שנעשה. הגיוני שיהיה חוסר תחושה כפי שצינת. חזרת התחושה היא איטית ותלויה ברגנרציה של העצב.
לגבי נהיגה - יש להתיעץ עם המטפלים שמכירים את שלב השיקום שלך ואת היכולת לנהוג. בכל מקרה, לפי החוק צריך לנהוג בשתי ידיים ושתיהן צריכות להיות במצב תקין.
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך בעצב האולנרי - תגובה
ד``ר דן הוט02/04/2013עדן שלום
לא מצאתי פסול במה שנעשה. הגיוני שיהיה חוסר תחושה כפי שצינת. חזרת התחושה היא איטית ותלויה ברגנרציה של העצב.
לגבי נהיגה - יש להתיעץ עם המטפלים שמכירים את שלב השיקום שלך ואת היכולת לנהוג. בכל מקרה, לפי החוק צריך לנהוג בשתי ידיים ושתיהן צריכות להיות במצב תקין.
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך עצב אולנרי
עדן03/09/2013עברתי פציעה לפני כחצי שנה מזכוכית בשורש כף ידי הימנית
הפציעה גרמה לחתך בעצב האולנרי הגיד והעורק המשני .
עברתי ניתוח כשלוש וחצי שעות כדי לאחות את העצב העורק והגיד ..
הייתי בתקופת שיקום של סדים פיזיותרפיה ריפוי בעיסוק וכו ..
כיום אצבעות 4 ו 5 ישרות לגמרי והתחושה בהם חוזרת לאט לאט בזרמים ..
הרופא איבחן אצלי לפני שלשה חודשים שהעורק שנתפר סתום חלקית ,
אני ברוך השם עושה הכל ביד נוהגת כותבת וכו .. אני לפני גיוס ואני חושבת ללכת לכיוון של לוחמת . האם היד תגביל אותי ? או ששימוש בכוח ביד מסוכן לה ?
הגיוס הוא רק עוד שנה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך עצב אולנרי - תגובה
ד``ר דן הוט03/09/2013לא נראה לי שתהיה בעיה. לפני הגיוס מומלץ על בדיקת מומחה לכף יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע מכופפת לעובר, תסמונת קמפטודקטילירן21/03/2013
שלום,
בבדיקת סקירת מערכות מורחבת בשבוע 24 התגלתה אצל העובר שלי אצבע מקופפת שלא מתיישרת.
קיים לי פגם גנטי משפחתי שבדרך כלל מופיע באצע החמישית ביד ואצלו זה באצבע השניה, המורה.
לאחר ייעוץ גנטי, נאמר לי שתופעה זו היא כנראה תסמונת קמפטודקטילית. ושעלי להתייעץ עם מומחה כף יד.
האם יש אופן לטפל בזה בניתוח או בדרך אחרת?
ובאיזה גיל ניתן לטפל בבעיה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע מכופפת לעובר, תסמונת קמפטודקטי - תגובה
ד``ר דן הוט21/03/2013אני אשמח לראות את הבדיקה
כדאי עם הרופא שעשה אותה
לא נתקלתי בדבר כזה עוד
בכל מקרה, כדי לדעת אם יש בעיה ומה הטיפול, צריך לחכות ללידה בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- gaint cell tumorאסנת21/03/2013
האם גידול מסוג זה שנשנה בפעם השלישית באותה האצבע
יכול לשנות את אופיו ולהפוך לממאיר?
והאם יש דרך להפטר ממנו לצמיתות ללא חזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר gaint cell tumor - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט21/03/2013בד"כ הגידול הוא גידול שפיר עם נטייה לחזרה מקומית.
הגידול אגרסיבי ולכן לעיתים יש צורך בניתוחים רבים, וגם אז לא תמיד מצליחים להפטר ממנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgaint cell tumor - תגובה
ד``ר דן הוט21/03/2013לא, הגידול לא הופך לממאיר, הדרך להיפטר ממנו היא לכרות אותו בצורה מלאה
נא קיבעי תור למרפאתי לצורך המשך ההתיעצות
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפרקי כפות הידייםאסנת17/03/2013
ילדתי בנובמבר. ביולי החל כאב בכף יד שמאל, אובחן ע"י אורטופד כדלקת של האגודל אבל בגלל שהנקתי לא טופלתי באנטי דלקתי והומלץ לי ללכת עם סד. אחרי חודשיים התווספה גם היד השנייה.
כיום בשתיהן כיום (עברו כבר 8 חודשים...) הכאבים פחות באגודל והרבה הרבה יותר בכיפוף מפרק שורש כף היד (גם ב flextion גם ב extention ומתגבר ב supination).
בנוסף לפני כחודשיים החלו כאבים באיזור כתף שמאל(בכל החלק העליון שמחבר את הכתף לצוואר ולשכמה)
קיבלתי ארקוקסיה שלא הקלה אפילו במעט, נשלחתי לאולטרסאונד כתף ואמרו שאין קרעים והכל תקין. הלכתי לאוסטאופט לכמה טיפולים ויצאתי כאובה יותר וללא הטבה.
מה עושים הלאה? האורטופד די ביטל אותי ואמר שזה יעבור אבל הכאבים חזקים
זקוקה לייעוץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפרקי כפות הידיים - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט17/03/2013יש כאן יותר מדיי בעיות משולבות
יהיה זה לא אחראי לתת תשובה מבלי לבדוק
ממליץ שתבדקי ע"י כירורג כף יד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפרק כף היד והאמהעדי14/03/2013
שלום
לאחרונה אני חשה בכאב במפרק כך יד שמאל ובאמה של אותה יד. כאב נסבל שאפשר לחיות עימו אך לא נעים. אני מבשלת במקצועי. אני שמאלית ומשתמשת בעיקר ביד שמאל לחיתוך, קיצוץ וכו' כל עבודות הבישול ובכלל. אני גם מתאמנת בחדר כושר, לעיתים אימוני כוח עם משקולות יד (מקסימום 6 קילו).
איני יודעת אם יש קשר בין הדברים אך אני חוששת מדלקת פרקים ואיני יודעת כיצד עלי לטפל. איני יכולה להפסיק לבשל כי זו פרנסתי (נגיד שמהמשקולות אוכל להיפרד לזמן מה...)
אשמח לשמוע ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפרק כף היד והאמה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט14/03/2013מציע שתבדקי ע"י רופא מתחום כירורגיית כף היד
ייתכן ומדובר בדלקת ע"ר מאמץ יתר ולאו דווקא בדלקת מפרקים
במידת הצורך תישלחי לביצוע בדיקות עזר נוספות (צילומים ובדיקות דם בהתאם לצורך)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וחשש לשבר בשורש כף הידלירן06/03/2013
אתמול בעת משחק כדורסל קיבלתי מכה חזקה ביד שמאל, המכה כאבה אך המשכתי לשחק כרגיל וכמעט שלא הרגשתי כאבים.
כשהתעוררתי בבוקר היד ממש כאבה , במיוחד כשאני מסובב את פרק היד למעלה ולמטה. אין נפיחות ושטפי דם. הכאבים הם באזור החיבור של עצם האולנה( לפי מה שקראתי באינטרנט) לכף היד. בנוסף ישנם הרבה "קליקים" ובהנחת היד על משטח שטוח ישנה הרגשה של תזוזה בעצם.
רציתי לדעת :
האם יש צורך לבצע צילום לבדיקת שבר או על סמך חוסר הנפיחות מנוחה תעזור והכאב יחלוף? והאם במידה ויש צורך בצילום עד כמה זה דחוף , כלומר האם ניתן לעשות את הבדיקה בעוד מספר ימים?
תודה,
לירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וחשש לשבר בשורש כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט06/03/2013גש למוקד חרום או חדר מיון ובצע צילומים
כדאי להשלים את הברור מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
לירן06/03/2013האם לדעתך מדובר בשבר על סמך מה שתיארתי והאם הצילום הנדרש הוא צילום רנטגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת התעלה הקרפלית בכף הידאתי06/03/2013
אני בת 50. מזה תקופה ארוכה אני סובל מתחושת נימול ולעיתים אף כאבים בכף היד, בעיקר בלילה.הרופא המומוחה המליץ על ניתוח. הוא אמר שלעיתים פיזיוטרפיה עוזרת. מה דעתכם? האם זה עשוי לסייע? האם דיקור סיני? אני רוצה להשאיר את הניתוח כאופציה אחרונה.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת התעלה הקרפלית בכף היד - תגובה
ד``ר דן הוט06/03/2013דחיפות הניתוח תלויה במידת הלחץ על העצב, משכו ומידת ההפרעה לך. פיזיותרפיה ושינה עם סד קשיח יכולים לעזור במקרים קלים. אשמח ליעץ לך במסגרת מרפאתי.
בברכה
דר׳ הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבסיס האגודלאור03/03/2013
מזה כמה שבועות יש לי כאב בתנועות מסויימות בשורש האגודל (מצורפת תמונה עם המיקום המדוייק) ויותר מכאב זו תחושה של שריפה במקום.
לא עזרו חימום וחבישה בתחבושת אלסטית.
האם אפשר לדעת מה זה יכול להיות ללא בדיקה? האם יש במקום הזה גיד? עצב? רצועה?
האם זה יכול להיות מעבודה עם עכבר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבסיס האגודל - תגובה
ד``ר דן הוט03/03/2013שלום
כל האפשרויות שמנית אפשריות כאופציה לכאב. לא ניתן לתת תשובה אחראית ללא בדיקה. אשמח לראותך במרפאתי בקרוב
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אור03/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרה בידליליאן26/02/2013
קיבלתי מכה כואבת בגב כף היד לפני 3 ימים, אין לי שבר או משהו אבל היד טיפה התנפחה והיא רגישה למגע. יש לי פעם או פעמיים ביום תחושה מוזרה, כאילו נמלים הולכות לי על היד, מעין זרם חשמלי כזה. זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה ביד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט26/02/2013לאחר חבלה, לעיתים נוצר לחץ מקומי על אחד העצבים התחושתיים המספקים תחושה לכף היד
תחושת הזרם/נמלים אמורה לחלוף תוך מס' ימים
במידה ולא, גשי להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדקמזל דוד16/02/2013
שלום, בני בן 4 ולפני שנתיים נפל וקיבל מכה באגודל הוא התלונן מעט על כאב ועבר לו, לאחרונה שמתי לב שהאגודל לא מתיישרת אז פנינו לאורטופד שקבע ללא צילום שזאת אצבע הדק וצריך לנתח, לפני שבוע הוא נפל שוב והתלונן על כאב כשהסתכלתי באצבע ראיתי שהיא התיישרה אבל כאב לו מאוד כאשר נגעתי הרגשתי מעין קליק ושוב העצם בפנים זזה והאצבע התעקמה, השאלה שלי היא האם צריך לבחון שוב לפני הניתוח אולי זה בכלל לא הבעיה של אצבע הדק ואז נימנע מניתוח מיותר? גם בבית חולים כשהלכנו לביקורת הרופא לא בדק את האצבע אלא הסתמך על ההבחנה של האורטופד ונקבע תור לניתוח, שאמור לערך ב25/2 מה שמאוד מדאיג אותי כי זה מתקרב...אודה על תשובה מהירה מזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע הדק - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט16/02/2013מהסיפור, נראה שהאבחנה נכונה
במידה וקיים ספק, תפגשי עם כירורג כף יד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבע הדק - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט16/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)