יבלת חומה באיזור התחתון

מנהל הפורום

ד"ר שריה כהנוביץ
ד"ר שריה כהנוביץ
לקביעת תור אצל ד"ר שריה כהנוביץ ללא פרסום בפורום
 
  • יבלת חומה באיזור התחתון
    ענבר
    11/08/2018

    הי
    צמחה לי יבלת חומה באיזור התחתון מעל הפות.. הרופא אמר שזה לא נראה כמו קונדילומה (פעם היתה לי).
    הוא צרב לי בחנקן כמה שניות ואמר שזה ייפול תוך יומיים.
    עברו יומיים וסביב היבלת נשאר סימן חום.. וזה לא נראה שזה עומד לנשור.. זה לא כואב או מציק אבל גם לא נראה שייפול. פשוט נראה אותו דבר פלוס עיגול חום מסביב (החלק שסביב ליבלת).
    לפעמים זה לוקח יותר מיומיים ויש מצב שייפול? אם כן כמה זה זמן סביר לחכות?
    או שעלי לפנות לרופא שוב לבדיקה ?
    תודה

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לענבר שלום

    ד''ר שריה כהנוביץ
    12/08/2018

    המתיני שבועים. אם עדיין נשאר שריד,פני לכירורג פלסטי, שיכרות הנגע, וישלח לבדיקה היסטופתולוגית.

    בברכה ד"ר כהנוביץ

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


