אחרי הסרה של נגע עור מטריד

מנהל הפורום

ד"ר שריה כהנוביץ
ד"ר שריה כהנוביץ
לקביעת תור אצל ד"ר שריה כהנוביץ ללא פרסום בפורום
 
  • אחרי הסרה של נגע עור מטריד
    מירי 1958
    17/10/2018

    לאחרונה הסירו לי נגעים ברמה של bcc.בניתוחי מוז. האם אני נחשבת כחולה בסרטן עןר? האם עלי לראות אונקולוג?

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • למירי שלום

    ד''ר שריה כהנוביץ
    19/10/2018

    ממאירות תאי הבסיס,היא ברוב המקרים - מקומית בלבד. התיחסותנו חמורה יותר בגידול בעפעפים,אף ושפתים.זאת ,בגלל שהרזרבה האנטומית במקומות אלה, מצומצמת.

    חשוב להבדק 2- 3 פעמים בשנה,בדיקה של עור כל הגוף, אצל רופא עור או פלסטיקאי,לנגעים חדשים, ולהוציאם בהקדם.


    בברכה ד"ר כהנוביץ

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


