מידע רפואי
פורומים
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אימון אישי, קואצ'ינג
- קוסמטיקה טבעית
- אקנה-רוזציאה
- הפרעות אכילה - תמיכה
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- כירופרקטיקה
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- מין וסקסולוגיה
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- טנטרה, מיניות
- אוסטאופורוזיס
- אנמיה
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- לימון בשביל הבהרת צלקותירדן19/08/2018
אז ככה יש לי כמה צלקות חומות/ אדומות
חלקם בנות 5 חודש(אני יודע שזה יתבהר השאלה היא כמה זה יתבהר?) וחלקם כבר בנות 3 שנים,יש אפשרות להבהיר אותם
אשמח שתענה לי בבקשה על עוד כמה שאלות
1)פלסטר עוזר למניעת צלקת?
2)שמעתי שיש פלסטר זול לח כזה מיוחד ששמים על הפצע והוא עוזר להחלמתו ללא צלקת או צלקת מינימלית האם הוא קיים?ובמחירים האלו?
3)הדגש בהסרת צלקות הוא חידוש התאים והסרת התאים המתים? זה אומר שאני יכול למרוח משחה שמאיצה את התחדשות התאים ואז לעסות בעזרת פילינג טיבעי של דבש וסוכר על מנת להסיר את התאים המתים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018
לשאלותיך
1.לא.
2.כדי לענות אצטרך פרטים נוספים.
3.תנסה וספר התוצאות.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהלימון עוזר להבהיר צלקות חומות
ירדן19/08/2018???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018כמו שכתבתי - עדכן אותי בתוצאות הטיפול, כולל בלימון.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה רק שאלה אחרונה חשובה לפני
ירדן19/08/2018קראתי בכמה מקומות שהצלקת לא מגיבה ללימון והלימון סתם יבהיר את העור שמסביב וכתוצאה מכך הצלקת תהיה בולטת מתמיד,האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ21/08/2018אין לי נסיון בטיפולי לימון.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?