קנאביס רפואי ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאביס רפואי ותרופות
    עדידה
    22/08/2012

שלום,
    התחתנתי לפני 4 חודשים וחוויתי מצב של חרדת הסתגלות, עברו עלי תופעות מוזרות שבאו והלכו עד שזה הגיע להתפוצצות של מחשבות בלתי פוסקות.
    כרגע אני לוקחת את כדור הפבוקסיל במינון של 150 מ"ג פעמיים ביום. ואין שיפור במצב. דיברתי עם הפסיכיאטר הוא ביקש שאשתה את הכדור במשך תקופה של חודש ואבוא אליו שוב להערכת מצב, וכנראה שנצטרך להגדיל מינון ולהוסיף כדור. אז ככה, מאוד מדאיג אותי שהפבוקסיל לא עוזר לי, האם באמת יש הרבה מקרים שבהם הוספת תרופה עוזרת למחשבות? והאם יש עוד הרבה אופציות נוספות? בנוסף האם זה יכול לפגוע אם אקח קנאביס רפואי כדי להקל על המצב בזמן שאני נוטלת את התרופות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאביס רפואי ותרופות

הוספת תגובה

• קנאביס רפואי ותרופות - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    23/08/2012

אכן לעיתים תרופה אחת לא מספיקה ויש צורך בשילוב תרופתי עם תכשיר נוסף-פאבוקסיל היא תרופה מצוינת אך יש להמתין כ 3 עד 4 שבועות עד שהיא מתחילה להשפיע . מילת המפתח כאן היא סבלנות.
    אין אינדיקציה לטיפול בקאנביס במצב שכזה, להיפך, השימוש בקאנביס יכול להחמיר את החרדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו