שילוב של קנאביס עם תרופות נגד דכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של קנאביס עם תרופות נגד דכאון
    אפריים
    05/02/2013

שלום, הפסיכיאטר שלי אמר שהתרופות לוסטרל\ציפרלקס בשילוב עם קנאביס "דופק את המוח". בדקתי בכל מיני אתרים ברשת ורשום שאין שום בעיה לשלב את שתיהן.

האם אכן השילוב "דופק" את המוח ואם כן אם אפשר לקבל בבקשה הסבר מדוע ומה הנזק שנגרם.

אני שואל לגבי שתי התרופות גם בשביל חבר שלוקח לוסטרל (אני לוקח ציפרלקס) והפסיכיאטר שלו אמר לו את אותו הדבר.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב של קנאביס עם תרופות נגד דכאון - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/02/2013

שלום אפריים,
    נכון להיום, לא ידוע מהו המנגנון המדוייק בו משפיע קנאביס על המצב הנפשי. מה שכן ידוע הוא שקנאביס עלול לשמש טריגר להתחלת מחלות נפשיות אצל חלק מאנשים. כמו כן נמצא כי מצבם הנפשי של אנשים שסובלים מבעיות נפשיות שונות ומשתמשים בקנביס פחות טוב מאלו שלא משתמשים, גם אם הם מקבלים טיפול תרופתי לבעיה שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי קנאביס ותרופות פסיכיאטריות

אחת
    08/07/2013

שלום,
    אני צורכת קנאביס על בסיס קבוע, פעם לשבוע. במקביל אני נוטלת 150 מג סרקוול.

אינני מתכוונת להפסיק עם הקנאביס ולא מעוניינת לשמוע על כמה שהוא עלול להיות טריגר למחלות נפשיות ועל הנזקים.

השאלה שלי היא האם יש התנגשות כלשהי שמבטלת אחת את השנייה. (ביום שאני צורכת את הקנאביס אני לא נוטלת את הכדור)

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו