קנאביס רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאביס רפואי
    שובל
    31/07/2013

היי, אני בת 19.5 ולאחרונה החליטו לשחרר אותי מהצבא לאחר שחוויתי אי ספיקת כליות חדה (קריאטינין כמעט 6).
    ההנחיות שניתנו לי כשהשתחררתי מהאשפוז הוא שאסור לי בתכלית האיסור ליטול משככי כאבים לסוגיהם, גם לא בעוד מספר שנים.
    הבעיה היא שאני סובלת מכאבי מחזור חזקים מאוד, כאבים בלתי נסבלים ממש, אני לא מסוגלת אפילו לשכב לנוח כי כשאני שוכבת הכאבים מתגברים עוד יותר, ואין לכך שום פתרון מלבד משככי כאבים.
    השאלה שלי היא מה הסיכוי שאם אגיש בקשה לקבלת מריחואנה רפואית מהמדינה היא תתקבל.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאביס רפואי

הוספת תגובה

• קנאביס רפואי - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    02/08/2013

שלום
    הבעייה שהיצגת איננה מהווה סיבה לאישור רשיון לקנאביס רפואי במשרד הבריאות. תחילה עליך למצות את כל אפשרויות הטיפול במסגרת מרפאת הכאב ורק אם תראי שבמשך שנה שום אמצעי לא מתאים לך, רק אז תוכלי לבקש אישור לקנאביס.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל

שובל
    05/08/2013

אילו עוד אפשרויות יש לי מלבד משככי כאבים? ניסיתי דיקור סיני שעבד חלקית והיה מאוד מאוד יקר, מעבד ליכולתי לממן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו