מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להקל עם קנאביס על BPDא.א.11/11/2015
שלום, אני מאובחן עם BPD ומזה 7 שנים סובל מהפרעת שינה רצינית. לצורך שינה אני נוטל או בונסרין או מירו + קלונקס + או סטילנוקס או אמביאן. במשך השנים, למרות שאני מחליף בין המירו לבונסרין כל כמה חודשים, פיתחתי סיבולת ואני כל הזמן נאלץ להגדיל מינונים. ניסיתי את כל קשת משפחות הכדורים שיש: SSRI, SNRI, SDRI וכולם עשו לי תופעות לוואי בלתי נסבלות או הפריעו לי משמעותית בתפקוד היום יומי שלי. הגשתי בקשה למשרד הבריאות לאישור שימוש בקנאביס רפואי, לנסות אם יעזור לי. וקבלתי סירוב (ממש לפני שבוע) בטענה שזה לא כלול בהתוויות ושאם אקבל את האישור לקנאביס, אאלץ להיפרד מרישיון הנהיגה שלי. אציין שאני תלוי לצרכי עבודה ברישיון הנהיגה שלי. מצד אחד אני לא יכול להגדיל מינוני כדורים ללא סוף ומצד שני, הקנאביס הרפואי לא זמין לי מאחר וזה לא מוכר לבעיה שלי. אני קורא הרבה עדויות מהעולם שהקנאביס עזור ומקל על סבלם של בעלי BPD. ברוב העדויות נכתב שיש לבחור זן מתאים (בעיקר אינדיקה שעשיר ב-CBD) ולהישמר לא לעלות במינונים בלי בקרה. ברצוני להתנסות בקנאביס רפואי כדי להוריד מינוני כדורים וכדי לבחון האם זה לא יפריע לי ביום יום. אני אדם עובד ולומד ומתפקד סדיר ביום יום. אודה לדעות והמלצות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להקל עם קנאביס על BPD - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/11/2015לא מומלץ ואפילו מסוכן.
סכנה להתקפי חרדה ולעתים סיכון לגלישה פסיכוטית, בצריכה מוגזמת של קאנביס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצריכה מתונה, זה אמור לעזור
א.א.24/11/2015ברצוני להקל על יכולת הקשר שלי ולחזק את ה-"האמפטיה" שלי לאנשים אחרים. קראתי שקנביס משפר ועובד על אותם הורמונים ומרכזים במוח שמשפרים אמפטיה וקשר רגשי עם אנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מריחואנה עם חרדות האם יש זנים מתאימים?
אישור לקאנביס רפואי לבחור עם מוגבלת שכלית
אדם נכה ולקויי ראיה ושימוש בקנאביס
הסתיידות בכתף וכתף קפואה האם קנאביס עוזר?
אישור מהיר של קנאביס לאחר תאונה קשה וטיפול בבית
חידוש רישיון לקנאביס רפואי סיכון לסכרת
כיצד אפשר לקבל אישור לקנאביס רפואי?
אישור לקנביס רפואי לאחר כריתת אונה בסרטן ריאה
טיפול בקנאביס לבעיות של חרדה ודיכאון
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)