האם אפשר להקל עם קנאביס על BPD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להקל עם קנאביס על BPD
    א.א.
    11/11/2015

שלום, אני מאובחן עם BPD ומזה 7 שנים סובל מהפרעת שינה רצינית. לצורך שינה אני נוטל או בונסרין או מירו + קלונקס + או סטילנוקס או אמביאן. במשך השנים, למרות שאני מחליף בין המירו לבונסרין כל כמה חודשים, פיתחתי סיבולת ואני כל הזמן נאלץ להגדיל מינונים. ניסיתי את כל קשת משפחות הכדורים שיש: SSRI, SNRI, SDRI וכולם עשו לי תופעות לוואי בלתי נסבלות או הפריעו לי משמעותית בתפקוד היום יומי שלי. הגשתי בקשה למשרד הבריאות לאישור שימוש בקנאביס רפואי, לנסות אם יעזור לי. וקבלתי סירוב (ממש לפני שבוע) בטענה שזה לא כלול בהתוויות ושאם אקבל את האישור לקנאביס, אאלץ להיפרד מרישיון הנהיגה שלי. אציין שאני תלוי לצרכי עבודה ברישיון הנהיגה שלי. מצד אחד אני לא יכול להגדיל מינוני כדורים ללא סוף ומצד שני, הקנאביס הרפואי לא זמין לי מאחר וזה לא מוכר לבעיה שלי. אני קורא הרבה עדויות מהעולם שהקנאביס עזור ומקל על סבלם של בעלי BPD. ברוב העדויות נכתב שיש לבחור זן מתאים (בעיקר אינדיקה שעשיר ב-CBD) ולהישמר לא לעלות במינונים בלי בקרה. ברצוני להתנסות בקנאביס רפואי כדי להוריד מינוני כדורים וכדי לבחון האם זה לא יפריע לי ביום יום. אני אדם עובד ולומד ומתפקד סדיר ביום יום. אודה לדעות והמלצות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר להקל עם קנאביס על BPD - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/11/2015

לא מומלץ ואפילו מסוכן.
    סכנה להתקפי חרדה ולעתים סיכון לגלישה פסיכוטית, בצריכה מוגזמת של קאנביס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצריכה מתונה, זה אמור לעזור

א.א.
    24/11/2015

ברצוני להקל על יכולת הקשר שלי ולחזק את ה-"האמפטיה" שלי לאנשים אחרים. קראתי שקנביס משפר ועובד על אותם הורמונים ומרכזים במוח שמשפרים אמפטיה וקשר רגשי עם אנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו