קנביס רפואי במקום כל התרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנביס רפואי במקום כל התרופות
    יפית
    12/02/2020

לאחר ת.עבודה משנת 2006 פגיעות ע"ש צווארי ומותני, פיברומיליה, כיום נוספו לי כאבים ומגבלות בכתף עקב קרע מלא ובירך שחיקה, בקיצור כאבים בכל הגוף שמגבילים בתפקוד ובחיים בכלל, לא ישנה בלילות עד לפנות בוקר לשעה/שעתיים או בכלל לא, עייפות יתר וכו', מטופלת בהרבה כדורים כולל נרקוטי, מדבקות נרקוטי הזרקות בגלי רדיו בגב{לאחר סדרות של תחת שיקוף} מטופלת במרפאת כאב בביה"ח, פיזיוטרפיות הידרוטרפיה, כל הרופא מטפל כולל פיסיכייטרית אמרו שאני ניסיתי הכל ועומדת בקריטריונים ופניתי לרופא המטפל במרפאת כאב והמציא לי תירוצים שזה פרוצידורה מורכבת והוא לא מאשר{ כשסיפרתי לרמאטולוג שלי אמר שפשוט התחמק ממני כי הוא רשאי לאשר. הכאבים חזקים וכל איבר בגוף כואב עד לתסכול.
    בבקשה ממך תייעץ לי מה עלי לעשות ואם בכלל אני יכולה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנביס לפיברומיאלגיה

ד``ר בן עמית
    19/02/2020

שלום יפית,

נשמע שבאמת עברת הרבה. מנסיוני, קנביס מועיל בפיברומיאלגיה, בעיקר במצבים הרבים בהם השינה בעייתית. כמובן שהטיפול צריך להיות חלק מטיפול כוללני, אבל בהחלט שווה לנסות. את מוזמנת להיות בקשר בטלפון זה ואשמח להפגש לייעוץ ראשוני.
    בהצלחה,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו