בעיות שינה קיצוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה קיצוניים
    שגיב
    04/04/2020

היי בן 40 סובל מזה כבר 10שנים מבעיות שינה ,עברתי בירור במכון שינה וגם שם התרשמו מבעיות שינה קיצוניים .ניסיתי כדורי שינה בעבר זה לא עזר והייתי קם יותר גרוע בבוקר יותר עייף פחות אנרגיה . קראתי שקנאביס יכול לעזור לי לשינה יותר טובה היום אני ישן בן 2-3שעות בלילה במקרה הטוב ודיי קשה לי לתפקד אני מרגיש ממש ירידה באיכות החיים שהייתי צעיר יותר זה פחות הפריע כנראה היום אני מרגיש את הקושי מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה קיצוניים

הוספת תגובה

• קנביס לשינה

ד``ר בן עמית
    08/04/2020

שגיב היקר,

בהחלט יתכן כי קנביס יסייע במצבך; יחד עם זאת, הפרעת שינה אינה התויה מאושרת ע"י משרד הבריאות, ולכן זה עשוי להיות מאתגר לקבל רשיון. כמובן שאתה יותר ממוזמן לפנות אלי למרפאה לפגישה אישית, בכדי שנוכל להבין טוב יותר מה הגורם להפרעת השינה ומה ניתן לעשות, ובמידת הצורך, נוכל לבקש אישור מיוחד ממשרד הבריאות, אם נתרשם שזה הדבר הנכון עבורך - לא מזיק לנסות.
    בהצלחה וחג שמח,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו