מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים נוראים בלתי נסבליםליאת09/04/2020
אני סובלת מכאבים בכל הגוף אין נקודה שפוסחת עלי הרבה אמרו לי זה נפשי את מדמיינת לכי (לפסיכיאטר / פסיכולוג. )והכל יעבור לך . אז הלכתי גם לזה וגם לזה. הפסיכיאטר רשם לי מספר כדורים שממש לא עזרו לי לכאבים.
הייתי אצל הרופא משפחה שלי ואצל אורטופד שלי אחרי ששלחו אותי למספר בדיקות (דם. מכונים. City .Emrey) ועוד בדיקות..... שהם יצאו סה"כ טוב. ולקיחת המון ממשככי כאבים וכדורי שינה. שעם הזמן ההשפעה שלהם הלכה ולא עוזרת לרמת הכאבים .עד כדי להגיע מידי פעם לטרם או למיון ומביאים לי זריקה נגד כאבים שזה גם לא עוזר.אני חסרת אונים הכאבים לא מרפים ממני ואני ניגמרת מהם.
שחזרתי לאחד הרופאים שלי הוא אמר שיש לי פיברו
שאני לא בדיוק מבינה מזה אומר ומה עוד לעשות על מנת שיעלמו לי את הכאבים, הרופאים שלי שלחו אותי לעוד שני בדיקות נוספות. מה אני יכולה לעשות בינתיים שהכאבים יעלמו. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס וכאבים
ד``ר בן עמית12/04/2020ליאת היקרה,
אני מרבה לפגוש לצערי מטופלים רבים הסובלים מכאבים קשים ומפושטים שאין להם מקור ברור או פתרון הסבל שלך ללא ספק רב מאוד, וחייך קשים מנשוא. יש מגוון פתרונות, שאחד מהם עשוי בהחלט להיות קנביס אשמח להפגש ולתת את חוות דעתי בנושא - אין סיבה להתייאש. בסוף ננצח.
אגב - את מוזמנת בחום לעיין במאמר שלי בנוגע לפיברומיאלגיה - "זה לא הכול בראש, אלא במוח". מקווה שיציע נחמה ורעיונות, ולו רק בגלל שמחדד את ההבדל בין "לדמיין את הכאב", לבין ההבנה שהכאבים מקורם במוח, וזאת מחלה "אמיתית" בדיוק כמו כאבים שמקורם בברך או בבטן.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מריחואנה עם חרדות האם יש זנים מתאימים?
אישור לקאנביס רפואי לבחור עם מוגבלת שכלית
אדם נכה ולקויי ראיה ושימוש בקנאביס
הסתיידות בכתף וכתף קפואה האם קנאביס עוזר?
אישור מהיר של קנאביס לאחר תאונה קשה וטיפול בבית
חידוש רישיון לקנאביס רפואי סיכון לסכרת
כיצד אפשר לקבל אישור לקנאביס רפואי?
אישור לקנביס רפואי לאחר כריתת אונה בסרטן ריאה
טיפול בקנאביס לבעיות של חרדה ודיכאון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)