כאבים נוראים בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים נוראים בלתי נסבלים
    ליאת
    09/04/2020

אני סובלת מכאבים בכל הגוף אין נקודה שפוסחת עלי הרבה אמרו לי זה נפשי את מדמיינת לכי (לפסיכיאטר / פסיכולוג. )והכל יעבור לך . אז הלכתי גם לזה וגם לזה. הפסיכיאטר רשם לי מספר כדורים שממש לא עזרו לי לכאבים.
    הייתי אצל הרופא משפחה שלי ואצל אורטופד שלי אחרי ששלחו אותי למספר בדיקות (דם. מכונים. City .Emrey) ועוד בדיקות..... שהם יצאו סה"כ טוב. ולקיחת המון ממשככי כאבים וכדורי שינה. שעם הזמן ההשפעה שלהם הלכה ולא עוזרת לרמת הכאבים .עד כדי להגיע מידי פעם לטרם או למיון ומביאים לי זריקה נגד כאבים שזה גם לא עוזר.אני חסרת אונים הכאבים לא מרפים ממני ואני ניגמרת מהם.
    שחזרתי לאחד הרופאים שלי הוא אמר שיש לי פיברו
    שאני לא בדיוק מבינה מזה אומר ומה עוד לעשות על מנת שיעלמו לי את הכאבים, הרופאים שלי שלחו אותי לעוד שני בדיקות נוספות. מה אני יכולה לעשות בינתיים שהכאבים יעלמו. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים נוראים בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• קנביס וכאבים

ד``ר בן עמית
    12/04/2020

ליאת היקרה,
    אני מרבה לפגוש לצערי מטופלים רבים הסובלים מכאבים קשים ומפושטים שאין להם מקור ברור או פתרון הסבל שלך ללא ספק רב מאוד, וחייך קשים מנשוא. יש מגוון פתרונות, שאחד מהם עשוי בהחלט להיות קנביס אשמח להפגש ולתת את חוות דעתי בנושא - אין סיבה להתייאש. בסוף ננצח.
    אגב - את מוזמנת בחום לעיין במאמר שלי בנוגע לפיברומיאלגיה - "זה לא הכול בראש, אלא במוח". מקווה שיציע נחמה ורעיונות, ולו רק בגלל שמחדד את ההבדל בין "לדמיין את הכאב", לבין ההבנה שהכאבים מקורם במוח, וזאת מחלה "אמיתית" בדיוק כמו כאבים שמקורם בברך או בבטן.
    בהצלחה,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו