מדריכה לשימוש נכון בקאנאביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריכה לשימוש נכון בקאנאביס
    מאיר עמר
    12/04/2020

שלום ד״ר,
    חג שמח והלוואי ותוכל לעזור לי !
    אני חולה אונקולוגי עם נון הוצקינס ברמה 4.
    משתמש בקאנאביס כבר שנתיים. ניסיתי הההכככללל!!! שמן ריק, שמן רגיל, סגריות, מכשיר אדים... יש לי 70 גרם- וזה עושה לי בעיקר הרבה רע!
    סחרחורת ו יובש בפה וממש מסטול וזומבי.
    הגעתי לייעוץ אצל מנהל המערך בשיבא. סיפרתי לו על הקושי עם הקאנאביס והוא אמר שלדעתו- אני לא משתמש נכון וצריך לעבור הדרכה מחדש. ושהוא ממליץ לי להתייעץ עם המומחית לקאנאביס שעובדת איתם בבית חולים. אמר שיש לה המון ניסיון גם לחולים שהלכו לאיבוד וגם שהיא מתנדבת שבעצמה חולה.
    אמר שקוראים לה ליאת בנאי או בני או בנו או באני או.. לא בטוח בעניין שם המשפחה.
    ועכשיו לבעיה- אמר שישלח לנו בהודעה את מספר הטלפון או המייל של ליאת. ואז התחילה דרמה של קורונה. ואולי הוא שכח או עסוק ..
    ואני לא יודע להגיע אליה.

אדוני הרופא, יש לך אולי טלפון של המדריכה הזאת?
    אתה מכיר אותה?
    בבקשה תעזור לי, אני מיואש. תודה רבה, מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרכה לשימוש נכון בקנביס

ד``ר בן עמית
    15/04/2020

מאיר היקר,

יש לי הפתרון! אני אכן יודע במי מדובר, שמה ליאת בני (מבוטא Bani), ויש לי את הנייד שלה. אני אכן מסכים שהדרכה היא המפתח, ואשמח לעזור ולקשר ביניכם. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם פרטיך (מייל או טלפון) ואשמח להשיב עם הפרטים שלה.
    תודה,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו