קנאביס רפואי יכול לפגוע בריכוז? מה התנאים לרישיון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאביס רפואי יכול לפגוע בריכוז? מה התנאים לרישיון?
    מתייעצת
    20/07/2020

שלום,
    אני מאובחנת עם לופוס ופיברומיאלגיה מזה שנים, טופלתי במרפאת כאבי וקיבלתי עירוי לידוקאין, סימבלתה וליריקה ומדבקות בוטרנום וכדורי שינה. תקופה ארוכה ביותר עד שהחלטתי להפסיק כי רק הלידוקאין לא עשה לי תופעות.
    הכדורים גורמים לי לא להיות צלולה ומפוקסת, דופק ובחילות. כבר כמה שנים שאני לא לוקחת כלום חוץ מהליריקה מידי פעם ובאופן קבוע כדור שינה שגם איתו אני ישנה רק שעתיים בלילה ומנסה להתמודד עם הכאב אבל בשנתיים אחרונות כאבי הרגליים החמירו מאוד, עברתי ניתוח להסרת גידולים ובביה"ח שאלו אותי למה אני לא מוציאה רישיון לקנאביס.
    נתנו לי גם אוקסיקוד וגם המשכך הזה גרם לי לבחילות ושוב תופעות של עצירויות קשות ותחושה של חוסר ריכוז.

השאלה שלי היא האם יש לי אפשרות להוציא רישיון לקנאביס ואם כן אני רוצה לדעת האם קנאביס לא משפיע כמו הכדורים שנתנו לי ופוגע בריכוז? מאחר שאין לי רצון להרגיש כך.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנביס וריכוז

ד``ר בן עמית
    21/07/2020

מתייעצת יקרה,
    נושא מורכב, אבל על רגל אחת - קנביס בהחלט פוגע בריכוז. האם יותר או פחות מתרופות אחרות - תלוי בתרופה ובמינון. זה מאוד אינדיבידואלי; בהחלט אפשר להפגש ולבדוק בזהירות. קשה לי לענות מעבר לכך כעת.
    תודה,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו