מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת מינון וכמות - מחלות כרוניות נוסף לפוסט טראומהאיתמר06/08/2020
אני מאובחן כלוקה בפוסט טראומה, בנוסף ברקע מספר מחלות רקע, לופוס, פיברומיאלגיה ובנוסף אני עיוור לחלוטין (חבר מסייע לי בכתיבה) יש לי רישיון חצי שנה למה אני לא מקבל מענה לכל המחלות אלא רק לפוסט טראומה ולמה התחילו איתי עם מינוך נמוך וכמות נמוכה? כשהפסיכיאטר שאני מטופל אצלו אומר לי אין מה לעשות אם היית מקבל מה שאתה צריך לא הייתי מרוויח כסף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת מינון וכמות
איתמר07/08/2020דוקטור בן עמית אם דילגת על תשובה לפנייה שלי להסיק מזה שאתה לא יכול לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענה הרופא-
אורח08/08/2020אני לא רופא ולא מתיימר להחליף את ד״ר בן עמית.
אני אנסה לענות לך ממה שאני מבין-עד שהדוקטור עמית יגיב.
אז קודם כל, אין צבר מחלות או סימפטומים.
כאילו, זה שאתה סובל מכמה בעיות רפואיות, זה לא אומר שמגיע לך, אקסטרא תרופה או מינון.
איך אני אסביר את זה..? כאילו..
אם אדם סובל מזיהום בשן וזיהום באצבע, לדוגמא.. הוא לא בהכרח צריך פי שתיים יותר אנטיביוטיקה.
ולשאלה של המינון- על פי הוראות משרד הבריאות, המינון ההתחלתי הוא 20 גרם בחודש. אם זה מספיק-סבבה.
אם הרופא שלך חושב שתריך לעלות במינון, הוא יכול להגדיל ב10 גרם נוספים בכל פעם.
תרגיש טוב אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לחבר ובציפייה לדוקטור
איתמר09/08/2020שנית אני מכיר הרבה שהמינון ההתחלתי שלהם היה 50 גרם ומשיחה איתם זה תלוי אם אתה מגיע לרופא מוסמך להנפיק או לרופא שממליץ אם מדובר ברופא שממליץ הוא יעשה איתך תהליך של 20 גרם ויעלה ב10 בכמות ובהמשך או לפני במינון ועד שתגיע לכמות שמספיקה ומינון נכון אתה תשלם הרבה כסף. אם מגיעים לרופא מוסמך הוא יכול להתחיל גם מ50 גרם ולעלות עד איזור ה80 גרם. ראה דוקטור לכאב ברקת שיף שיבושם לכולם מדוע אני צריך לסבול אני צורך בממוצע ביום 3 גרם ומקבל רק 30 גרם בחודש תעשו את החישוב לבד אני נאלץ לקנות רעל מטלגרס ועובדים עליי הרבה כי אני עיוור רק בגלל שאני צריך לעבור בירוקרטיה ולשפוך הרבה כספים דרך רופא פרטי שימליץ. אשמח לקבל עזרה וכן למתעניינים יש שיפור משמעותי עם הקנאביס אבל הוא פשוט לא מספיק לי אפילו לחתי חודש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון קנביס
ד``ר בן עמית19/09/2020שלום חברים,
קודם כל תודה על התשובות מחברי הפורום - זאת בדיוק המטרה, שחברים יוכלו לענות זה לזה, וכל עוד זה בצורה מכובדת כפי שהיה - אני מתמוגג מנחת. התשובות גם נכונות, ישר כוח. אכן מספר אבחנות לא משמען מינון גבוה יותר - יתכן ומינון קנביס קטן יוכל להוביל לשיפור במספר תחומים. הסיפור של המינון ההתחלתי הוא פשוט: זה החוק. מתחילים בעשרים גרם. במרבית המקרים זה לא מספיק, במיוחד משום שמרבית המטופלים (שאני רואה, לפחות), כבר צורכים כמות גדולה יותר, עוד טרם הרשיון, ולכן יש להם סבילות. אבל זה החוק, ואין כאן שום שיקול דעת, וזה מוביל להוצאות מיותרות ואני אישית מתנגד לכך, אבל בדרך כלל בעמדת מיעוט. אני מאמין שזה יעבור מהעולם בשנתיים הקרובות.
תודה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מריחואנה עם חרדות האם יש זנים מתאימים?
אישור לקאנביס רפואי לבחור עם מוגבלת שכלית
אדם נכה ולקויי ראיה ושימוש בקנאביס
הסתיידות בכתף וכתף קפואה האם קנאביס עוזר?
אישור מהיר של קנאביס לאחר תאונה קשה וטיפול בבית
חידוש רישיון לקנאביס רפואי סיכון לסכרת
כיצד אפשר לקבל אישור לקנאביס רפואי?
אישור לקנביס רפואי לאחר כריתת אונה בסרטן ריאה
טיפול בקנאביס לבעיות של חרדה ודיכאון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)