רישיון לקנאביס - מינון שאינו מספיק לחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון לקנאביס - מינון שאינו מספיק לחודש
    איתמר
    21/08/2020

דוקטור בן עמית אני איתמר מההודעה למטה יש לי רישיון ל30 גרם. אני דרך פסיכיאטר פרטי עדיין נוטל ארסנל של תרופות פסיכיאטריות בייחוד מכיוון שה30 גרם לא מספיקים לחודש וגם המינון לא נכון. למה אני לא יכול לפגוש רופא שיסדר את זה כמוך לדוגמא שפסיכאטריים ששוחחתי עימם אמרו לי לפנות אליך כי אתה תעשה סדר. ובמקום זה אני צריך לשלם 1000 שקל על כל ביקור של 3 דקות אצל פסיכיאטר פרטי שאמר לי בריש גלי שזה נטו עסקי מבחינתו ורק בדרך הזאת יעלה לי את המינון ו/או הכמות? ממתין לתגובתך הנאורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסיכיאטריה פרטית

ד``ר בן עמית
    19/09/2020

איתמר היקר,
    התקשיתי לתת כותרת, כי אני לא מבין לגמרי את השאלה. אכן מכעיס שבגלל הרגולציה, כמעט ולא מתאפשרת עבודה עם קנביס במגזר הציבורי. אני בקשר עם משרד הבריאות בנדון, ומאמין שהסוגיה הזאת תפתר, אם הנושא יתוקצב ע"י משרד הבריאות. בינתיים קופות החולים לא מקבלות תקציב עבור קנביס, ועל כן זה שירות פרטי ויקר, למרבה הצער. זה לא באשמת הרופאים הפרטיים - זה בהחלט עדיף מאשר שלא יהיה שירות בנושא כלל, ואנשים יקנו בטלגרס. בכל מקרה, אני מאמין שהנושא ישתפר.
    תודה
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו