אני משתמשת בסי בי די פו ספקטרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני משתמשת בסי בי די פו ספקטרום
    פרידה
    09/10/2020

שלום,
    במשך4 שנים היו לי תופעות של התקפי חולשה נוראים ששיבשו לי את החיים בצורה בלתי ניסבלת עברתי בדיקות רבות ולא נימצאה בעיה פיזיולוגית הבדיקות טובות ביקשתי מרופא המישפחה סי בי די שידעתי מחיפושים רבים להקלה על החיים שלי שזה הדבר שיכול לעזור לי במיוחד הפול ספקטרום וביקשתי מהרופא מירשם לזה והוא השיב את פני ריקם, אין לך כלום זו בעיה נפשית והפנה אותי לפסיכולוג הלכתי והמשכתי לסבול, מה שהציל אותי העובדה שקרוב מישפחה שלי הוא חי בגרמניה והוא רופא אלטרנטיבי הוא שלח לי את השמן המדהים הזה שאני משתמשת כבר 3 חודשים ורוב הבעיה העיקרית שלי ניפתרה וזאת מהימים הריאשונים לטיפול פשוט לא יאמן מכיון שכך הייתי שמחה אילו יכולתי לרכוש את השמן כאן עם מירשם ולכן פניתי אליכם אז אנא חיזרו אלי , קיבלתי השבוע 30cc שזה מספיק לי ל3 חודשים כך שאינני ממהרת אבל אני בהחלט זקוקה למירשם קבוע אם תוכלו לסייע לי בנדון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CBD והתקפי חולשה

ד``ר בן עמית
    10/10/2020

שלום,
    יש לפנות למומחה מתאים, אשר עליו להמליץ למשרד הבריאות על זמן זה במידה ומתאים. השאלה היא מה הבעיה הרפואית - בכדי להפנות למומחה הנכון. אם נפשית - אשמח להפגש.
    בהצלחה
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו