מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיז, נפילות סינית, גזיםמירה12/11/2020
שלום דוקטור.
אני סובלת מתסמונת מעי רגיז כבר עשרות שנים, גזים, נפיחות בטנית.
יש לי בקע סרעפת ענק וזה מגביל אותי ם הארוחות וגם מנפח את הבטן.
לפני חודש עברתי כריתת רחם וזה עוד יותר החמיר את התופעה.
אני תמיד חייבת להיות בקרבת שרותים, אחרת אני אמנע להיות במקום זה.
האם קנביס יכול לעזור לי?
אני לא מעשנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענה הרופא הנכבד
עובר אורח22/11/2020שלום רב,
מהניסיון שלי כמולה קרוהן ומלווה לא מעט חולי קוליטיס- קנאביס רפואי בהחלט עשוי לעזור בהרגעת חלק מהסימטומים של המחלה. ולשיפור איכות החיים של המטופל.
אני מנחש שהדוקטור הנכבד לא בהכרח יסכים עם דברי...
אולם, שמן קנאביס עלול לגרות עוד יותר את הבקע הסרעפתי.
ולהחריף את המצב!
כדאי לשקול טיפול בקנאביס בתפרחות/אידוי.
מטופלים ומטפלים רבים חושבים כי קנאביס בתפרחות וקנאביס בפרחים הם אותו המוצר, בצורת צריכה שונה.
כמו נניח אופטלגין בכדורים ואופטלגין בטיפות.
זה כל כך רחוק מהמציאות!
שמן מהניסיון האישי שלי ושל מרבית מחברי למחלה (אנחנו קבוצה בת כ400 חברים שניסו גם וגם..). הרבה פחות יעיל, הרבה יותר בעייתי מבחינת תופעות לואי ועלול לגרום לריפלוקס, כאבי בטן, גירוי בגרון, שילשולים ירידה במשקל וצרבות.
אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה הגסטרו שמלווה אותך.
אגב, העובדה שאת לא מעשנת לא רלוונטית לשימוש נכון בקנאביס.
בכל מקרה, בשום פנים ואופן לא לערבב קנאביס עם טבק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מירה28/11/2020תודה לך על התשובה.
נחמד לדעת שהפורום פעיל ואנשים רוצים לעזור.
מאד מעריכה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנביס ומעי רגיז
ד``ר בן עמית22/11/2020מירה היקרה,
תודה רבה על פנייתך. אין עדויות ליעילות של קנביס במעי רגיז, ורחוק היום בו זה יאושר - אבל בהחלט תיאורטית שווה יהיה לנסות מוצר עדין ולא פסיכואקטיבי, כגון CBD. אבל אני לא רואה את הדרך החוקית לעשות זאת בישראל כיום.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לדוקטור
מירה28/11/2020תודה לך דוקטור על התשובה.
אולי ידוע לך מה עוזר להתמודד עם מעט רגיז וגם בקע סרעפת גדול, כמו שיש לי.
לאיזה רופא כדאי לפנות עם הבעיות הללו, כי עד כה לא מצאתי מענה לבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מריחואנה עם חרדות האם יש זנים מתאימים?
אישור לקאנביס רפואי לבחור עם מוגבלת שכלית
אדם נכה ולקויי ראיה ושימוש בקנאביס
הסתיידות בכתף וכתף קפואה האם קנאביס עוזר?
אישור מהיר של קנאביס לאחר תאונה קשה וטיפול בבית
חידוש רישיון לקנאביס רפואי סיכון לסכרת
כיצד אפשר לקבל אישור לקנאביס רפואי?
אישור לקנביס רפואי לאחר כריתת אונה בסרטן ריאה
טיפול בקנאביס לבעיות של חרדה ודיכאון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)