מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 9 חודשים אחרי הלידהנטלי30/06/2011
שלום רב,
1. יש לי תינוקת מקסימה בת 9 חודשים.
2. ברוך ה', ההריון והלידה עברו בצורה מדהימה. חוויה שלא ניתן לתאר. גם אחרי הלידה הייתי באופורייה מטורפת.
3. לקחתי חופשת לידה 7 חודשים (בה נהנתי מכל רגע)..
4. במקביל לחזרתי לעבודה, הפסקתי להניק.
5. השבוע הראשון של החזרה היה מדהים והייתי מלאה באנרגיות.
6. שבוע- שבועיים לאחר מכן, התחלתי להרגיש תחושת עייפות שלא מאפיינת אותי עד כדי כך, הכל נהיה לי ממש קשה (ואני מטבעי מאוד אנרגטית ואופטימית כך שתחושה זו מאוד מבאסת ומלחיצה אותי). חשוב לציין שאני מתחילה לעבוד מאוד מוקדם יוצאת מהבית בשעה 06:30 בבוקר וחוזרת לקראת חמש הביתה עם הילדה.
7. מלבד העייפות, בזמן האחרון לא מרגישה טוב באופן כללי (עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות), מרגישה שאני לא נהנית מהרגע כפי שבעבר.
8. קיבלתי מחזור ראשון סמוך לחזרתי לעבודה (מכיוון שהנקתי) והמחזור האחרון היה פשוט מזעזע וארוך כמעט שבועיים.... מעולם לא הרגשתי שאני במחזור זה לא השפיע עליי לא נפשית ולא פיזית (אולי כאבי בטן מינוריים לחלוטין).
9. בקיצור, חשבתי שההרגשה הכללית הלא טובה תעבור, אבל לצערי זו תקופה של כחודשיים שעדיין לא הגיעה לסיומה.
10. חשוב לציין שאני מאוד אוהבת את הילדה ויש לי תמיכה מלאה מבן זוגי.
11. מה עליי לעשות? לאחרונה חשה גם בחוסר תאבון :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9 חודשים אחרי הלידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/06/2011שלום.
ממליץ שתגשי להיבדק גם אצל רופא הנשים שלך וגם אצל רופא המשפחה,שבודאי יעזרו לאיבחון ועזרה לפתרון הקושי הנוכחי בו את נתקלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)