מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!!מצפה לישועות03/07/2011
בס"ד
אני אמא לילד בן 1.6 לפני 3 חודשים עברתי הפלה טבעית לגמרי , המחזורים האחרונים שאחרי ההפלה נעים בין 28 ל-29 יום - אנחנו מאוד רוצים עוד הריון ! משהו קצת מוזר לי במחזורים האחרונים ( לפי מיטב זכרוני זה התחיל לאחר ההפלה ) יש לי בערך 4 או 5 ימים של כתמים חומים וב-2 המחזורים האחרונים ביום ה-3 או ה-4 מתחיל הפרשה דמית רק בניגוב! ולאחר מכן מתחיל דם ממש של מחזור של עוד 4 ימים בערך, אני שומרת נידה ולכן אח"כ סופרת עוד 7 נקיים ואז טובלת. שאלתי היא מתי בעצם מתחיל המחזור שלי בימים של הכתמים או בימים של הדימום עצמו???? והאם זה פוגע בביוץ??? ז"א האם הביוץ יחול לפני הטבילה שלי בעקבות זאת??? ממש קשה לי להבין את הנושא!! בבקשה עזרו לי להבין!! אני אמורה לטבול עוד מס' ימים ואני ממש פוחדת שגם החודש אין סיכוי שאקלט......
אשמח לתגובה במהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!! - תגובה
ד``ר אריה לידור04/07/2011שלום לך
עלייך לספור מתחילת ההכתמה . אין סכנה לסיכויי ההריון בגלל אופיו של וסת זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.....
רוצה הריון04/07/2011בס"ד
ד"ר לא הבנתי !!! כתמים חומים נחשבים למחזור????? לא הגיוני כי אז יש לי 10 ימי מחזור ואז אני סופרת 7 נקיים וזה יוצא 17 יום אז איך אני לא מפספסת את הביוץ???? הרי המחזור שלי לאחרונה בין 28 ל29 יום ולפי הממוצע הביוץ ביום ה14 או 15 לא???????
אתה יכול להסביר יותר בפירוט שאבין??
בבקשה...
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי..... - תגובה
ד``ר אריה לידור05/07/2011שלום לך
הספירה מתחילה מהיום הראשון של ההכתמה הדמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
הריונית05/07/2011אני מציעה לך לקנות ערכת ביוץ, היא מדוייקת- אני עשיתי את הבדיקות ונקלטתי ברוך השם בניסיון השני.
לפעמים הביוץ הוא לא בדיוק כמו שאנו חושבות שהוא , בין היום ה-12 ליום ה-16 .
אצלי הביוץ היה ביום העשירי, אם הייתי מחכה הייתי מפספסת.
בכל מקרה , שיהיה לך בהצלחה, בעזרת השם תיקלטי במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקרים כאלה יש את טיפות הרב מירושלי
שרה06/07/2011טיפות הרב מירושלים
תבדקי בגוגל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)