מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץמבולבלת04/07/2011
שלום רב,
אני קצת מבולבלת ולכן יש לי שאלה.
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון... בתאריך 26.5 לקחתי את הגלולה האחרונה וב- 29.5 (ראשון בלילה) קבלתי מחזור. ב- 13.6 היה ביוץ (בדקתי בעזרת בדיקה ביתית של שתן).
בתאריך 20.6 הייתי אצל רופא הנשים עקב גירוד בנרתיק והוא גילה פטריה. לכן הוא נתן לי 2 כדורים של פלוקנול. אחד מהם לקחתי באותו היום. באותו סופ"ש הופיעו דימומים מלווים בכאבים בבטן התחתונה (דימומים די חזקים עם חתיכות שיוצאות עם הדם, כמו במחזור). האם יש סיכוי שזה היה המחזור ולא דימומים עקב הכדור?.
יש לציין כי הייתי פעם נוספת אצל הרופא ב- 1.7 והוא אמר שלדעתו זה לא היה מחזור וכי הכאבים יכולים להיות ביוץ. האם יכול להיות שיהיו לי 2 ביוצים בחודש ללא מחזור??
אשמח לקבל תשובה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר אריה לידור04/07/2011שלום לך
אין 2 ביוצים בחודש אחד. כנראה שהמדובר בוסת. מציע שתבצעי גם בדיקת הריון לשלול אפשרות הריון התחלתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
מבולבלת04/07/2011תודה רבה על תשובתך.
בצעתי בדיקת הריון כשבוע אחרי הוסת והיא יצאה שלילית. בנוסף, הייתי אצל רופא הנשים והוא עשה לי אולטראסאונד ולא ראה כלום. האם בשלב כזה רואים משהו באולטראסאונד (בסביבות שבוע 4)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
ד``ר אריה לידור05/07/2011שלום לך
אם כוננתך לממצא הריוני בשבוע זה לא ניתן לראות מאומה.
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)