ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    מבולבלת
    04/07/2011

שלום רב,
    אני קצת מבולבלת ולכן יש לי שאלה.
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון... בתאריך 26.5 לקחתי את הגלולה האחרונה וב- 29.5 (ראשון בלילה) קבלתי מחזור. ב- 13.6 היה ביוץ (בדקתי בעזרת בדיקה ביתית של שתן).
    בתאריך 20.6 הייתי אצל רופא הנשים עקב גירוד בנרתיק והוא גילה פטריה. לכן הוא נתן לי 2 כדורים של פלוקנול. אחד מהם לקחתי באותו היום. באותו סופ"ש הופיעו דימומים מלווים בכאבים בבטן התחתונה (דימומים די חזקים עם חתיכות שיוצאות עם הדם, כמו במחזור). האם יש סיכוי שזה היה המחזור ולא דימומים עקב הכדור?.
    יש לציין כי הייתי פעם נוספת אצל הרופא ב- 1.7 והוא אמר שלדעתו זה לא היה מחזור וכי הכאבים יכולים להיות ביוץ. האם יכול להיות שיהיו לי 2 ביוצים בחודש ללא מחזור??

אשמח לקבל תשובה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/07/2011

שלום לך
    אין 2 ביוצים בחודש אחד. כנראה שהמדובר בוסת. מציע שתבצעי גם בדיקת הריון לשלול אפשרות הריון התחלתי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

מבולבלת
    04/07/2011

תודה רבה על תשובתך.
    בצעתי בדיקת הריון כשבוע אחרי הוסת והיא יצאה שלילית. בנוסף, הייתי אצל רופא הנשים והוא עשה לי אולטראסאונד ולא ראה כלום. האם בשלב כזה רואים משהו באולטראסאונד (בסביבות שבוע 4)?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/07/2011

שלום לך
    אם כוננתך לממצא הריוני בשבוע זה לא ניתן לראות מאומה.
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו