כאבי בטן תחתונה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה בהריון
    נטע
    11/07/2011

שלום,
    אני שבוע 15 והחל מאתמול יש לי כאבי בטן קטנים כמו מיני כאבי מחזור שבאים והולכים. הייתי אצל הרופא - עשה לי אולטרסאונד לוודא גודל צוואר רחם והכל תקין ובסדר (4 ס"מ - אמר שנורמלי). הוא אמר לי שייתכן שזה מהחום ולא מספיק שתיה, ואולי מאמץ במזג אוויר הנוכחי. בנתיים עדיין יש לי כאבים קלים שמגיעים בגלים מידי פעם. לגמרי לגמרי ניסבל אבל קצת מדאיג למרות מה שהוא אמר לי... האם עליי לעשות משהו מיוחד...? ביום יום אני עובדת בעבודה דיי אינטנסיבית - כל היום כמעט על הרגליים, טיפה בשמש, הרבה הליכות ממקום למקום,בקיצור -לא הרבה זמן לשבת וממש לא עבודת משרד מאחורי השולחן. האם עליי לשנות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה בהריון

הוספת תגובה

• מקפיצה ומחכה לתשובה....

מיכל
    12/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן תחתונה בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    12/07/2011

שלום לך
    במידה ואכן הבדיקה תקינה מצטרף להמלצה לשתיה מרובה וכן מציע שתבצעי בדיקת שתן לתרבית
    \ בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו