בדיקת נוגדנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת נוגדנים
    חן
    13/07/2011

שלום רב,

אני שבוע 29+. ביצעתי שתי בדיקות דם לנוגדניםבהפרש של כמעט שבועיים האחת ב30/6 הייתי אז שבוע 27+5 ואתמול שבוע 29+2.שתיהם יצאו תודה לאל תקינות..ביום שבת האחרון כלומר שלושה ימים לפני ביצוע הבדיקה היה לי חום לחצי יום שהגיע עד 37.9, נבדקתי במיון נשים והכל היה תקין פרט לזה שהיו ניטרטים בשתן וכדוריות אדומות, אולם תרבית יצאה תקינה ולכן זה לא דלקת דרכי השתן..לא היו צירים תודה לאל.

האם אני מכוסה מפני סי אמ וי מהחום הזה שהיה לי אם אתמול הבדיקה יצאה תקינה?כי הבנתי שחס וחלילה וחס ושלום זיהום פעיל ניתן לבדוק בעת המחלה או אם היה לי חום לצורך העניין אני בדקתי שלושה ימים אחרי האם זה מכסה אותי מבחינת זה או שוב עליי לבצע כעת מהחום שהיה ל(כי הבנתי שנכון ש-IGG עולה אחרי זמן אבל ש-IGM עולה ישר?י?

כי אני לא מתנהלת נורמלי בגלל הפחד מזה..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת נוגדנים

הוספת תגובה

• בדיקת נוגדנים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    14/07/2011

שלום לך
    אחד הברורים שצריך לבצע בעת מחלת חום בהריון הוא רמת נוגדני CMV. לכן ממליץ שתבצעי דיקת דם זו ליתר בטחון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שרשמתי - אנא עזרתך

חן
    14/07/2011

ביצעתי את הבדיקה של הנוגדנים שוב כעבור שלושה ימים ממועד החום ויצא תודה תודה לאל תקין...זה מספיק??ה-IGM שיצא לי תקין שלושה ימים אחרי מהימן???
    אנא עזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו