מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה חזיונות שווא - אנא הגיבו כמאדריאנה14/07/2011
אנסה כמה שיותר לקצר ומקווה לכמה שיותר תגובות (גם רפואיות וגם לא רפואיות).
בת 27, בריאה, עברתי הפלה טבעית מלאה בשבוע 6 (זה היה לפני חודשיים היריון ראשון ספונטני), וסת הגיעה ביום ו' האחרון (8.7.11) ונגמרה ביום שני בערב (קצרה קצת לווסת שלי). אתמול הבחנתי בהפרשה דמית חומה מועטה מאוד (רק במגע ראיתי).
סממנים להיריון קיימים במידה מאוד נמוכה - מעט בחילות, מיחושים קלים באזור בטן תחתונה, עייפות מאוד חזקה והעין הביקורתית שלי במראה מצליחה לקלוט שאני משמינה- הבטן התנפחה..(ואין סיבה לכך..עם או בלי נשנושי השוקולד שלי..).
זכור לי מההיריון הקצר הראשון שלי סימנים יותר ברורים - שדיים רגישים ונפוחים ובחילות חזקות יותר, מה שלא קורה עכשיו...
אני מבחינתי ממשיכה לנסות החודש כרגיל בהתאם לימי הביוץ שלי שאותם אני כבר יודעת בוודאות...
השאלה שלי בשורה תחתונה - האם יש דברים בגו? או להמתין בסבלנות (למדתי שסבלנות היא דבר כה חשוב בנושא זה בפרט ובחיים ככלל)..
מה אתם אומרים? דעתי לא נחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה חזיונות שווא - אנא הגיבו כמ - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/07/2011שלום. התשובה קצרה. בצעי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)