טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27 נקלטתי להריון אחריי שהפסקתי ליטול גלולות קיבלתי מחזור אחריי 33 ימים(תאריך 29.5) ואז נקלטתי. אינני יודעת מן הסתם, מה אורך המחזור שלי או תאריך הביוץ ותודה לאל נקלטתי לפני שהספקתי ללמוד על כך. אתמול הייתי אצל רופה (בטא ביום א' 1243) ונצפה שק הריון קטן (מתאים לשבוע 5 כנראה). כעת שאלתי כיצד ניתן לדעת מה שבוע ההריון במצב כזה? ובעזרת השם תאריך לידה משוער. להבנתי, במצב המתואר שבוע ההריון אינו תלוי המחזור האחרון שלי שאינו סדיר וביוץ לא ידוע.
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר