עייפות ותשישות קיצוניים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ותשישות קיצוניים בהריון
    דניאלה
    16/07/2011

שלום רב,
    אני בת 32, הריון שני בשבוע שמיני, נצפה שק הריון ודופק תקינים.
    בעייתי היא כזאת, אני סובלת מעייפות ותשישות קיצוניים מאוד בשבועיים האחרונים.
    בין אם אני ישנה ונחה או שלא אין הבדל ברמת העייפות.
    אני עייפה כל הזמן, תשושה, עצבנית, השרירים כואבים לי בכל הגוף ובלילה אני לא ממש ישנה טוב.
    יש לי חריגות של בלוטת התריס שמאוזנות על ידי אלטרוקסין, לפנייחודש בדיוקת המוגלובין תקינות-מבצעת בדיקות דם חוזרות מחרתיים.

מה אפשר לעשות ומה זה יכול להיות? אני ממש לא מסוגלת לתפקד, אין לי כוח לזוז ולקום מהמיטה.
    חשוב לי לציין שבהריון הראשון לא היה שום דבר דומה חוץ מעייפות הריון נורמלית של "להימרח" על הספה בשמונה.
    מאוד אשמח לעצות וכיווני פתרון.
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות ותשישות קיצוניים בהריון - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    17/07/2011

התפעות תחלופנה סביב השבוע ה13.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חשובה לרופא

דניאלה
    18/07/2011

כמו שרשמתי כבר הייתי בהריון וזאת לדעתי, לאתופעת הריון נורמלית.
    אני לא מסוגלת לקום מהמיטה, אני לא מסוגלת ללכת, אני תשושה עד כדיי שכמעט בא לי להתעלף לעיתים, אני לא מסוגלת לעבוד יותר מכמה שעות ברצף, כל הגוף מכף רגל עד ראש כואב ומציק לי.
    זה לא מרגיש ונשמע לי תופעות הריון סטנדרטיות, אלא אם תגידו לי אחרת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כן תופעות של החודשים הראשונים

שרית
    18/07/2011

מנסיון.חוסר תיפקוד.אני בקושי הייתי מגיעה לשירותים וחוזרת מיד למיטה . לעמוד היה לי מאוד קשה. יש שיפור ניכר בשבוע ה14 אך עדיין לא חוזרים למצב נורמלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו