מועד ווסת אחרנהן-האם לשנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד ווסת אחרנהן-האם לשנות?
    ליאת
    17/07/2011

ד"ר שלום,
    הייתי ביום חמישי האחרון בשקיפות עורפית, שם נאמר לי שהעובר שלי מתאים לגודל של שבוע 13+1 ולא 12+ 1 כפי שאני אמרתי ומעכשיו עלי להוריד שבוע ממועד המחזור האחרון שלי וזה יהיה המועד החדש- במקום 21.4 להגיד 14.4.
    יש לי 2 שאלות בעניין:
    1. אני לא נכנסתי להריון טבעי אלא בעזרת אקוקלומין, אובטרל והזרעה ככה שאני יודעת בדיוק מתי נכנסתי להריון- האם עדיין זה תקף מה שהוא אמר?
    2. בהנחה שאני אכן צריכה להוריד שבוע מתאריך המחזור המשוער שלי- האם עלי להזיז את כל הבדיקות שקבעתי-להקדים אותן בשבוע, על פי התאריך "החדש" של המחזור?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מועד ווסת אחרנהן-האם לשנות? - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    17/07/2011

יש לחשבאת גיל ההריון על פי מועד ההזרעה למרות היות העובר גדול כביכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועד ווסת אחרונה-שאלה נוספת

ליאת
    18/07/2011

כאשר מחזור אחרון (אמיתי) היה ב- תודה רבה על התגובה.אם ככה האם בדיקת סקירת מערכות מוקדמת מדי בתאריך 28.7 תהיה מוקדמת מדי בהנחה שמחזור אחרון (אמיתי) היה ב- 21.04?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו