מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הימים שלאחר דימוםמאיה20/07/2011
שלום
שבוע 14+4. בשבת האחרונה היה דימום שפסק די מיד, בכל זאת נבדקתי במיון והכל בסדר. ההרופאה אמרה שיש איזור בכניסה לצוואר של היפרדות קרומים, וראתה שאריות הפרשה חומה ברחם ואמרה שהיא אמורה לצאת. אמרה שזה שכיח בשלב זה של ההיריון ומעבר לזה הכל תקין. היא אמרה שעליי לחזור רק אם יש שטף של דימום שלא עוצר, ובהפרשות חומות אין משהו שאמור להלחיץ אותי לרוץ לבדיקה.
הדימום כאמור פסק כבר אחרי 10 דקות משהתחיל, ולא היה הרבה.
בראשון אחה"צ- אכן הפרשה חומה. שני בלילה- הפרשה מועטה יותר, עדיין חום כהה. אתמול שקט, והיום שוב הפרשה מועטה אף יותר, חומה בהירה.
אציין כי ביום שני בבוקר נבדקתי, במכון US ולא נראה איזור ההיפרדות, לא המטומה, ולא היפרדות שיליה. אך יש לי שיליה נמוכה.
השאלות:
1. האם עליי להיבדק או לחכות עוד קצת, עד שההפרשות יסתיימו?
2. האם סביר שיצאו הפרשות כאלה בימים שאחרי?
3. האם שיליה נמוכה יכולה להסביר דימום?
4. מתי עליי לרוץ להיבדק ומתי אפשר לחכות ולראות שהמצב חולף ולהיות רגועים?
אני לא רוצה לרוץ לבדיקה אחרי כל פיפס, אלא להבין מתי זה הזמן להיבדק, כי אני נוטה להילחץ.
אציין כי אני נוטלת קלקסן 40 מ"ג, בשל קרישיות יתר. נאמר לי שזה יכול להיות קשור לזה, אבל כמובן להמשיך ליטול.
אשמח מאוד לחו"ד ותודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה
מאיה20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההימים שלאחר דימום - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011שלום לך
אין קשר לקלקסן. ייתכן קשר לשליה הנמוכה. בכל דימום עלייך לפנות ולהבדק. מומלץ לא לקיים יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)