הימים שלאחר דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הימים שלאחר דימום
    מאיה
    20/07/2011

שלום

שבוע 14+4. בשבת האחרונה היה דימום שפסק די מיד, בכל זאת נבדקתי במיון והכל בסדר. ההרופאה אמרה שיש איזור בכניסה לצוואר של היפרדות קרומים, וראתה שאריות הפרשה חומה ברחם ואמרה שהיא אמורה לצאת. אמרה שזה שכיח בשלב זה של ההיריון ומעבר לזה הכל תקין. היא אמרה שעליי לחזור רק אם יש שטף של דימום שלא עוצר, ובהפרשות חומות אין משהו שאמור להלחיץ אותי לרוץ לבדיקה.

הדימום כאמור פסק כבר אחרי 10 דקות משהתחיל, ולא היה הרבה.

בראשון אחה"צ- אכן הפרשה חומה. שני בלילה- הפרשה מועטה יותר, עדיין חום כהה. אתמול שקט, והיום שוב הפרשה מועטה אף יותר, חומה בהירה.

אציין כי ביום שני בבוקר נבדקתי, במכון US ולא נראה איזור ההיפרדות, לא המטומה, ולא היפרדות שיליה. אך יש לי שיליה נמוכה.

השאלות:
    1. האם עליי להיבדק או לחכות עוד קצת, עד שההפרשות יסתיימו?
    2. האם סביר שיצאו הפרשות כאלה בימים שאחרי?
    3. האם שיליה נמוכה יכולה להסביר דימום?
    4. מתי עליי לרוץ להיבדק ומתי אפשר לחכות ולראות שהמצב חולף ולהיות רגועים?

אני לא רוצה לרוץ לבדיקה אחרי כל פיפס, אלא להבין מתי זה הזמן להיבדק, כי אני נוטה להילחץ.

אציין כי אני נוטלת קלקסן 40 מ"ג, בשל קרישיות יתר. נאמר לי שזה יכול להיות קשור לזה, אבל כמובן להמשיך ליטול.

אשמח מאוד לחו"ד ותודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הימים שלאחר דימום

הוספת תגובה

• בבקשה בבקשה

מאיה
    20/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הימים שלאחר דימום - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/07/2011

שלום לך
    אין קשר לקלקסן. ייתכן קשר לשליה הנמוכה. בכל דימום עלייך לפנות ולהבדק. מומלץ לא לקיים יחסי מין
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו