מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריוןשירלי21/07/2011
שלום,אני בשבוע 30+4. לפני כחודש בהעמסת סוכר מלאה יצא לי רק ערך אחד חורג והוא אחרי שעה שיצא 220, כל השאר יצא תקין לגמרי.הרופא אמר שמתייחס לזה כאל סכרת הריון וביקש שאלך לדיאטנית ואעשה לעצמי בדיקות סוכר. אחרי שהדיאטנית הרכיבה לי דיאטה ללא הרבה פחמימות וסוכרים, אני ממש מאוזנת ואין חריגות בבדיקות היומיות 4 פעמים ביום, ואפילו בימים האחרונים הסוכר אחרי ארוחות הוא הכי נמולך ממה שהיה אפילו קודם לכן(מוזר)..בכל אופן החודש הזה עבר ולא עליתי במשקל ואפילו הורדתי קילו..והיא אמרה שאסור שאני אוריד..רציתי לברר האם גרמתי בכך נזק?האם העובר סופג את זה ממני?היות ובהערכת המשקל בשבוע 29+6, בעצם אחרי החודש הזה בטן העובר התאימה ל29+2, הירך ל29+4 והראש ל30+1 ממצוע כללי יצא שמתאים לשבוע 29+4(שהייתי שבוע 29+6) וזה אחוזןן 40 הערכת משקל 1405 גרם..אז לא שהעובר גדול מזה היה פחד בסכרת אלא אפילו הוא ביומיים קטן במדדים והבטן בארבעה ימים..אני ממש מפחדת..אנא עדכנו אותי מה זה אומר?ולגבי הערכת המשקל הזו?אם גדל עד כה ואילו הפערים יש איזה מקום לדאגה?לא היה אמור להיות גדול עקב הסכרת או שמא בגלל שככ בקיצוניות ובמהרה זה אוזן אז לא נגרם שום שינוי?אציין שכל הבדיקות תקינות מי שפיר ושתי סקירות תודה לאל
אנא עדכנו אותי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/07/2011שלום.
אכן אם ערך אחד גבוה בהעמסה המלאה זה עדין לא הגדרה של סכרת. החשוב ,נכון, הוא לשמור על תזונה נכונה ולהיות במעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)