מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הסקירותדקלה21/07/2011
שמעתי שאפשר לעשות את הסקירה השנייה דרך קופת חולים על חשבון המדינה ב-25 שקל ורציתי לדעת מה ההבדל בסקירות אם אני הולכת לרופא שלוקח בסביבות 1000-2000 שקל לעומת הסקירה הזאת מבחינה רפואית ?יש מערכות שהוא יבדוק והסקירה דרך קופת חולים לא? אני לא מוכנה לשלם רק על מסך תלת מימד ויחס טוב 1000 שקל אם אפשר לעשות בפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הסקירות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/07/2011בוקר טוב
שאלה קשה
הבעייה היא שזה תלוי בקופה וברופא שבודק באותה קופה באותו יום.
יתכן בקופה רופא נהדר בודק מצןיין ובסבלנות.
אבל יתכן שאותו רופא באותה קופה : פשוט באותו יום לפניך : אישה לפניך איחרה בשעה ועוד גברת נדחפה ועוד גברת באה עם 3 תינוקות בוכים וכאשר את נכנסת הרופא הוא פשוט חסר סבלנות ואין לו זמן.
בבדיקה בקופה את פשוט לוקחת הימור על הרופא, המצב באותו יום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ההתעלמות מהשאלה שלי???
גלית22/07/2011אם לא יודעים את התשובה אפשר לכתוב שלא יודעים ולא להתעלם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)