מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום/ערך ביתא_ אודה לעזרה!!!!נטע10/01/2008
שלום!
תאריך קבלת וסת אחרונה ב27/12. לפני 4 ימים החל דימום שממשיך עד רגעים אלו, והיתה תחושת אי נעימות בבטן ללילה אחד- מה שהוביל אותי לגשת לרופא נשים, ששלל היריון ב99% לדבריו, הפנה אותי לעשות בדיקת ביתא על כל מקרה של חוץ ריחמי וכו'. בבדיקה ערכי ביתא היו 48.0 . הרופא הפנה אותי לבצע בדיקה נוספת כדי לאמת הפלה ולשלול חוץ רחמי.
שאלותי הם אלו:
1. האם לא יתכן כי זהו פשוט הריון תקין? האם הדימום שנמשך עדיין מחייב שהיתה הפלה/ שחוץ רחמי?
2. מה ערך הביתא שאמור להיות בטווח הנורמלי תקין בבדיקה שאצע ביום ראשון- 4 ימים לאחר בדיקה של 48.0?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
נורית10/01/2008אני לא רופאה
אבל לפי מה שאני הבנתי הבטא אמורה להכפיל את עצמה ב 1.5-2 כל יומיים
עשי את החישוב.
בינתים אני באמת מקווה ומאחלת בשבילך שזה יהיה הריון תקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם11/01/2008תוצאת הבטא איננה מעידה בהכרח שההריון אינו תקין.מודקם מאד כדי לדעת ויש לחזור על הבדיקה.
כעבור 4 ימים התוצאה צריכה להיות בערך 200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)