מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה ענו לי במהירות האפשריתרינת21/07/2011
מאיזה שבוע אפשרי לראות כבר דופק עוברי?
(עשיתי בטא לפני שבוע בדיוק ויצא 1439, מאז לא עשיתי שוב בטא אבל נכנסתי שלשום לשבוע שביעי, האם ניתן כבר לראות דופק עוברי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/07/2011ערב טוב
החל משבוע 6 ניתן לראות דופק עוברי
אם לפני שבוע 1500 אז לפני 4 ימים 3000 לפני יומיים 6000 עכשיו 12000 וניתן לראות דופק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור
רינת21/07/2011בהמשך לתשבותך לפני כשעה חזרתי מUS ראשון וישנו שק אך אין עדיין דופק.
כאמור, התחלתי שבוע שביעי שלשום.
איך ממשיכים מכאן אם חלילה לא יהיה דופק גם בעוד שבוע?
ויכול להיות שלא ספרתי נכון את השבועות? האם צריך לספור מהיום הראשון של המחזור?
וסליחה על כל השאלות אני מאוד לחוצה במיוחד לאחר מסכת הטיפולים שעברנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה מאוד וממתינה לתשובה
רינת22/07/2011ד"ר תדמור
האם נדיר המצב לא לראות עדיין דופק בתחילת שבוע שביעי או שהיו מקרים כאלו?
לא ענית לשאלותיי מאתמול אני אשמח לקבל תשובה כנה ומהירה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011בוקר טוב
כדאי לחכות שבוע ולעשות שוב על קול וגינאלי.
יתכן והספירה לא נכונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011צהריים טובים
לא ניתן ללמוד רק מבדיקה אחת
צריך לעשות עוד בדיקה על קול וגינאלי עוד שבוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)