הפרשות חומות מתמשכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות מתמשכות
    לוסי
    23/07/2011

שלום רב,
    אני בהריון ראשון שבוע 29 ו-5 ימים. מזה שבוע אני סובלת מהפרשות חומות. בשבת האחרון עקב ההפרשות הראשונות שקדם להן יום לפני כאבי בטן חזקים פניתי למיון. שם, הצביע המוניטור על צירים חלשים. הרופא קבע שהיחסים שקיימנו אני ובעלי יום לפני (אחרי התנזרות ממושכת של כמה חודשים בעקבות שלייה נמוכה) הם הגורם לצירים החלשים ולהפרשה הדמית (הסקירה המאוחרת הראתה שהשלייה עלתה). הבדיקה העלתה שהכל תקין: צוואר רחם ארוך (3.8 ס"מ), אין דימום וכו'.

אבל, ההפרשות החומות ממשיכות ואני די מודאגת מזה, דווקא משום שסבלתי בשבוע 8+ מהפרשה דומה (ליום אחד בלבד) ודימום ממשי בשבוע 11+ שנמשך שבוע.

האם אני צריכה לדאוג באמת?? אני עוקבת אחרי תנועות העוברית והן בסדר. ואני שותה כמות גדולה של מים והפסקנו לקיים יחסים. אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות מתמשכות

הוספת תגובה

• הפרשות חומות מתמשכות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/07/2011

שלום.
    הדבר בהחלט מצריך מעקב צמוד עי רופאך,כולל בדיקות אולטרה סאונד מוניטור עוברי וכו, ההתנהגות בהתאם להוראותיו.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו