דחוףףףףף דחוףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף דחוףףףףף
    יפית
    24/07/2011

קיימתי יחסי מין עם 2 אנשים ביום הביוץ אחד גמר ביפנים והשני בחוץ ואני מפחדת מהריון ושלא אדע של מי הילדדד האם לשתות פוסטינור דחוף אני צריכה תשובה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף דחוףףףףף

הוספת תגובה

• וו, לא פשוט...

יולי
    24/07/2011

תראי, רוב הסיכויים שאם יהיה הריון, אז זה מההוא שגמר בפנים...אבל, לפי דעתי לא כדאי לסמוך על השיטה הזו... אני יחסית בבעיה דומה, רק שאני בהריון מתקדם יחסית וגם בתאריכים של ביוץ קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוג קבוע ויחסי מין עם קונדום עם מישהו אחר, גיליתי את ההריון כשכבר הייתי בשבוע 7 ועל הפלה לא יכולתי לחשוב...עכשיו החיים שלי סיוט!!!! אני כל יום וכל היום חיה בפחד שהעובר לא של בן זוגי,חלילה,אפילו שזה לא נשמע הגיוני כי עם האחר הייתי עם קונדום ולא היתה שפיכה,אבל בכל זאת המחשבות על זה לא מניחות לי, שכן גם עם בן זוג קבוע קיימנו יחסי מין כמעט כל יום במשך חצי שנה במטרה להביא ילד, ולא קרה כלום ודווקא שהיה קטע עם האחר אז נקלטתי...
    זאת ההחלטה שלך, אבל בשביל השקט הנפשי שלך אולי כדאי לקחת פוסטינור, מכיוון שכאשר גבר מגורה מינית יוצא לו נוזל טרום זרע,שקוף שעלול להכיל תאי זרע פעילים, לכן גם אם לא גמר בתוכך יש סיכוי להריון...
    מנסיון,קשה מאוד לשאת עול כזה, רגשות אשם ואי וודעות. תעשי את השיקולים שלך.תכתבי מה החלתט. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וו לא פשוט

יפית
    25/07/2011

תודה לך על ההתיחסות ואני מבינה אותך ואני יודעת באיזה מצב את בגלל זה בסופו של דבר שתיתי פוסטינור מקווה שיהיה בסדר ומאחלת לך כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף דחוףףףףף - תדמור

ד''ר עפר תדמור
    24/07/2011

ערב טוב

כדאי לקחת פרוסטינור דחוף.

אגב ניתן לקנות פרוסטינור בבית מרקחת ללא מירשם רופא

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו