מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה !!!מיואשת24/07/2011
אני עוד יומיים בשבוע השביעי להריוני כל יום קמה בבוקר עם בחילות משך כל היום רע לי אבל רע לי גם נפשית לא רוצה לצאת מהבית נגעלת מהרכב לא מסוגלת לנהוג בו !!! אני מעשנת בחיי הרגילים אבל עכשיו לא מסוגלת אפילו להריח סיגריה ואני חושבת שיש לי חוסר ניקוטין בגוף שזה גם משפיע בקיצור הימים עוברים ואני בבית (שגם הוא מגעיל בעיני בתקופה זו ) מעדיפה לא לצאת מדברת על מה שיש לי עם קרובים בוכה מידי פעם זה משחרר אך לאותו רגע בלבד !!! צריכה לדעת שאני בסדר ולא נדירה בהרגשתי ....צריכה לדעת מה לעשות במשך עוד חודש עד שיגיע השליש השני להריון ואז יש הקלות כמו שהבנתי ....מה אי אפשר להשתגע ולאבד את השפיות שכל יום עובר אותו דבר ללא שינויי וההרגשה הכללית דיכאונית מאודדדדדד.....עיזרו לי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה !!! - תגובה
ד``ר אריה לידור25/07/2011שלום לך
הריון יכול לגרום לשינויי מצב רוח קיצוניים לעתים. במצבך היתי מציע לך לפנות לפסיכיאטר על מנת לשפר את הדכאון המגביל אותך בחיי היום יום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
אני25/07/2011מאוד מוכר לי התופעה הדכאונית, מציה לך לגשת לרופא המשפחה
לבקש שיחה עם פסיכולוג, זה עוזר מאוד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הרגשתי בדיוק כמוך
שרית25/07/2011ברגע שכול התופעות הגופניות חולפות זה משפר מאוד את המצב רוח. הייתי בחוסר תפקוד .והייתי כל יום בוכה . ועכשיו הרבה יותר טוב משבוע 13 כבר הרגשתי שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)