צריכה עזרה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה !!!
    מיואשת
    24/07/2011

אני עוד יומיים בשבוע השביעי להריוני כל יום קמה בבוקר עם בחילות משך כל היום רע לי אבל רע לי גם נפשית לא רוצה לצאת מהבית נגעלת מהרכב לא מסוגלת לנהוג בו !!! אני מעשנת בחיי הרגילים אבל עכשיו לא מסוגלת אפילו להריח סיגריה ואני חושבת שיש לי חוסר ניקוטין בגוף שזה גם משפיע בקיצור הימים עוברים ואני בבית (שגם הוא מגעיל בעיני בתקופה זו ) מעדיפה לא לצאת מדברת על מה שיש לי עם קרובים בוכה מידי פעם זה משחרר אך לאותו רגע בלבד !!! צריכה לדעת שאני בסדר ולא נדירה בהרגשתי ....צריכה לדעת מה לעשות במשך עוד חודש עד שיגיע השליש השני להריון ואז יש הקלות כמו שהבנתי ....מה אי אפשר להשתגע ולאבד את השפיות שכל יום עובר אותו דבר ללא שינויי וההרגשה הכללית דיכאונית מאודדדדדד.....עיזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה !!!

הוספת תגובה

• צריכה עזרה !!! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    25/07/2011

שלום לך
    הריון יכול לגרום לשינויי מצב רוח קיצוניים לעתים. במצבך היתי מציע לך לפנות לפסיכיאטר על מנת לשפר את הדכאון המגביל אותך בחיי היום יום
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

אני
    25/07/2011

מאוד מוכר לי התופעה הדכאונית, מציה לך לגשת לרופא המשפחה
    לבקש שיחה עם פסיכולוג, זה עוזר מאוד,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הרגשתי בדיוק כמוך

שרית
    25/07/2011

ברגע שכול התופעות הגופניות חולפות זה משפר מאוד את המצב רוח. הייתי בחוסר תפקוד .והייתי כל יום בוכה . ועכשיו הרבה יותר טוב משבוע 13 כבר הרגשתי שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו