מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותמישהי25/07/2011
1. הבנתי שיש ערך כלשהו בספירת דם שמתחת אליו אי אפשר לקבל אפידורל. אשמח לדעת מה הערך הזה, ובאיזו בדיקה.
2. אני כבר בשבוע 32, והרופאה שלי טוענת שלפי תוצאות בדיקות ההמוגלובין שלי (סביב 11.3-11.6 בכל הבדיקות עד כה) אין לי צורך לקחת תוספת ברזל מעבר למה שיש בכדורי הפרנטאל הכלליים. את ספירת הדם הבאה שלי היא ביקשה לעשות רק בשבוע 36.
האם זה הגיוני? חשבתי שכולן צריכות תוספת ברזל נוספת בשלב כלשהו בהיריון, בשליש השלישי לפחות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר אריה לידור26/07/2011שלום לך
מתן תכשירי ברזל הוא בהתאם לרמת ההמוגלובין כך שאינו ניתן באופן גורף. יש לבצע ספירת דם הכוללת טרומבוציטים סמוך ללידה . מתחת לערך של 100000 לא ניתן יהיה לקבל זריקה אפידורלית בלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קטן
מישהי26/07/2011איך מוגדרת בדיקת טרמבוציטים בדו"חות המעבדה (של מכבי)? אני לא מזהה כאן משהו שנקרא כך, וגם לא תשובות בערכים של מאות אלפים....
תודה על כל עבודתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)