שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    מישהי
    25/07/2011

1. הבנתי שיש ערך כלשהו בספירת דם שמתחת אליו אי אפשר לקבל אפידורל. אשמח לדעת מה הערך הזה, ובאיזו בדיקה.

2. אני כבר בשבוע 32, והרופאה שלי טוענת שלפי תוצאות בדיקות ההמוגלובין שלי (סביב 11.3-11.6 בכל הבדיקות עד כה) אין לי צורך לקחת תוספת ברזל מעבר למה שיש בכדורי הפרנטאל הכלליים. את ספירת הדם הבאה שלי היא ביקשה לעשות רק בשבוע 36.

האם זה הגיוני? חשבתי שכולן צריכות תוספת ברזל נוספת בשלב כלשהו בהיריון, בשליש השלישי לפחות.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/07/2011

שלום לך
    מתן תכשירי ברזל הוא בהתאם לרמת ההמוגלובין כך שאינו ניתן באופן גורף. יש לבצע ספירת דם הכוללת טרומבוציטים סמוך ללידה . מתחת לערך של 100000 לא ניתן יהיה לקבל זריקה אפידורלית בלידה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קטן

מישהי
    26/07/2011

איך מוגדרת בדיקת טרמבוציטים בדו"חות המעבדה (של מכבי)? אני לא מזהה כאן משהו שנקרא כך, וגם לא תשובות בערכים של מאות אלפים....
    תודה על כל עבודתכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו