טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תאריך וסת האחרון הוא 9/12/07. באופן קבוע אני מקבלת את הווסת החודשית ביום ה- 29 למחזור. (הייתי צריכה לקבל ביום ראשון.)
עקב ניתוח שאני צריכה לעבור נשלחתי למספר בדיקות בינהם גם בדיקת הריון. הבדיקה נערכה בתאריך 3/1/08 והתוצאה של 4 IU/l . היום 11/01 אני כבר נמצאת באיחור של 6 ימים וערכתי בדיקת הריון ביתית- גם בא קיבלתי תוצאה שלילית... אני כבר יומיים מרגישה מעין "לחצים" באזור הבטן התחתונה... חוץ מזה אין שום סימנים מיוחדים.
אתמול ביצעתי בדיקה נוספת + בדיקת פרוגסטרון כדי לוודא אם אכן היה ביוץ. התשובות הם כדלהלן: פרוגסטרון - 6.7 nmol/l beta-hcg 5 iu/l מה יכול להסביר את האיחור אם הבדיקות יצאו שליליות? אשמח לשמוע מה דעתך, ומה עלי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר