ביומטריה עוברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביומטריה עוברית
    דנה
    25/07/2011

שלום,

הנני בשבוע 21 + 6 ימים בסקירה השניה שעשיתי נאמר לי שהכל תקין מלבד החשד ל- arsa ולשם כך הופנתי לייעוץ גנטי ואקו לב.האם מומלץ במקרה זה לעשות מי שפיר? למרות שכל הבדיקות שנעשו לפני כן (שקיפות, חלבון..) יצאו תקינות?

דבר נוסף, כאשר הגעתי הביתה גיליתי למרות שלא נאמר לי על כך דבר. שהתוצאות בביומטריה העוברית יצאו גבוהות מן השבוע שבו אני נמצאת. לדוגמה: BPD: 59 מתאים ל 24.1 שבועות, צרבלום TCD: 27 מתאים ל24.3 שבועות ,אולנה: 35 מתאים ל- 23.4 שבועות. גיל ההריון הממוצע עפ"י כל המדידות - 23.38 ומשקלו 605 גרם.
    האם התפתחות המתקדמת של העובר תקינה? האם יש צורך במעקב גדילה? ואם כן מה זה אומר, כל כמן זמן בודקים את הגדילה?

המון תודה, תבורכו על עבודתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביומטריה עוברית

הוספת תגובה

• ביומטריה עוברית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/07/2011

שלום לך
    הומלץ לך נכון. יש לפנות ליעוץ גנטי שישקלל את סיכונייך וכן לאקו . רק לאחר מכן ניתן לדון בצורך בבצוע דיקור מי השפיר. הביומטריה העוברית גדולה בשבועיים ולכן יש לבצע את בדיקת הסקר לסכרת וכן מעקב צמיחה אחת לשבועיים
    בהצלחה,
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו