שבוע 19 + 5 ימים שאלה לגבי תזוזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 19 + 5 ימים שאלה לגבי תזוזות
    ויקה
    26/07/2011

העובר,
    זהו הריון ראשון שליץ אני מרגישה את תזוזות העובר כבר משבוע 15 - התחיל כמו דגדוגים ובשבוע וחצי אחרונים מרגישה כמו בועות שמתפוצצות ואף לעיתים מרגישה את התנועות כאשר אני שמה יד על הבטן - כנ"ל בעלי הרגיש.
    השאלה שלי - האם בשלב הזה של הריון אני אמורה להרגיש את התנועות כל יום? (כי יש ימים שאני לא מרגישה את התנועות, או שמרגישה ממש מעט וחלש).
    או שזה בסדר לא להרגיש כל יום תנועות העובר בעוצמה?
    אני פשוט לא רוצה לרוץ למרכז בריאות האישה כל פעם שעובר יום ואני לא מרגישה את התנועות.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - רק מחוסר ידע

ויקה
    28/07/2011

אומרים שאחרי שבוע מסויים ( מתקדם יותר) יש להרגיש תנועות עובר כל X זמן.
    מה מוגדר כתנועת העובר לצורך כך?
    להרגיש את התנועה בתוך הבטן או שחייבים להרגיש את התנועה עם י"ע השמת יד על הבטן?
    ז"א אם מרגישים תזוזות מסויימות בבטן, אך לא מרגישים בעיטות ששמים יד על הבטן, זה נחשב כי היו תזוזות עובר ואפשר להחשיבם בספירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה. לא עניתם לי על אף שאלה

ויקה
    02/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 19 + 5 ימים שאלה לגבי תזוזות - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    02/08/2011

בשבוע15להריון לא חשים בתנועות עובר
    בדרך כלל חשים בתנועות עובר בין שבוע18 ל22שב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו