מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין דופק לעובראני26/07/2011
שלום רב,
הנני בת 27 ונכנסתי להריון אחריי נטילת גלולות (קיבלתי מחזור אחד אחרי 30 ומשהו ימים וישר נקלטתי) כך שמחזור וביוץ לא ידועים. אינני יודעת איזה שבוע אני אולם לפני 10 ימים נצפה שק הריון מתאים לשבוע 5 כנראה. שלשום הייתי אצל הרופא שלי שראה קוטב עוברי קטן ללא דופק ושק חלמון (כלומר יש התפתחות מבדיקה קודמת) ושלח אותי לעשות בטא לראות שיש עלייה ואכן מפעם קודמת (תאריך -1200 -12.7) עלה לכמעט 18,000 ויש תופעות לוואי חזקות.
הרופא אמר שבגלל שביוץ לא ידוע עוד יש תקווה ולבוא ביום שישי לבדיקה חוזרת.
אני כ"כ רוצה הריון תקין בע"ה. האם יש סיכוי? האם ייתכן בגלל ביוץ מאוחר הכל נבדק מהר מדיי ודופק יתפתח בשלב מאוחר יותר.
מקווה ומחכה לתשובה, תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר-בבקשה לחוצה מאוד
אני26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דופק לעובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/07/2011ערב טוב
יש סיכוי קטן גבולי שיהיה בסדר
האם העל קול בוצע וגינאלי ??
כדאי לבצע על קול וגינאלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-תודה על תשובתך ותשובה!
אני27/07/2011האולטרסאונד בוצע וגינאלי (פנימי) ואני חוזרת על כך שחלה התפתחות מאולטרסואנד קודם (יש שק חלבון וקוטב עוברי קטן) וכי הבטא הוכפלה יפה מאוד ועלתה. שוב אחזור על כך שאין מושג מתי היה ביוץ שכן נקלטתי לאחר גלולות .....האם מעט אופטימי יותר?
בבקשה.....תודה רבה רבה בע"ה מחכה לתשובה מהירה ואופטימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-המשך קטן
אני27/07/2011לכל היותר הייתי ביום ראשון של שבוע 7 (כלומר 6פלוס 7)ולדעתי אף קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-הבהרה אחרונה סליחה מהלחץ!
אני27/07/2011היה לפני 10 ימים רק שק הריון קטן. כעת שק הריון, שק חלמון וקוטב עוברי ללא דופק (עדיין!) האם יש סיכוי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-הבהרה ד"ר תדמור
השאלה אם בדק וגינאלי ???
מה היה גודל הקוטב העוברי ???
כמה הרופא מיומן ??
בקוטב של 1-2 ממ עדין יש סיכוי
היתי מחכה עוד 4-5 ומקבל החלטה סופית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-המשך קטן - תדמור
יתכן וההריון קצת יותר קטן
כדאי תמיד לחכות ל 2 בדיקות עוקבות כדי להחליט מה מצב ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)