מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוםנדיה11/01/2008
שלום רב,
הנני בשבוע 7 של הריון כנראה עם תאומים(ראו שני שקי הריון) כבר תקופה די ארוכה מצוננת עם נזלת,שיעול וכאבי ראש.היום מהבוקר כאבי גרון חזקים וחום 38.4.הסתכלתי בתוך הגרון וראיתי כמו שכבה לבנה,חייבת להזכיר שלפני שנתיים בערך הוציאו לי שקדים בשל דלקות גרון חוזרות.הגרון כואב ונראה כמו שהוא היה נראה עם שקדים אך בלעדיהם.שאלתי האם אני צריכה להסתפק רק בלקיחת אקמול שני כדורים או שלפנות לעזרה יותר מקצועית?
אודה לתשובתכם המהירה.
הריון הזה יותר מדי יקר לי..אחר טיפולים רבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם11/01/2008פני לרופא
יתכן שיש צורך באנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת
נדיה11/01/2008תודה רבה על תשובה כלכך מהירה.
האם להמתין ליום ראשון?או לגשת למיון?או מה לעשות?:(הרי שבת,אתה יודע....
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענה לי...
נדיה11/01/2008תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה שכבר נבדקת
ד''ר רמי אבירם13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא,עדיין לא
נדיה13/01/2008בוקר טוב,
לא עוד לא נבדקתי.
דיברתי עם מוקד של אחיות של הקופה והן אמרו לי לקחת 2 כדורי אקמול ולשתות הרבה,שאין מה לעשות בטרימסטר ראשון אז קצת תרופות סבתא בשילוב עם אקמול הורידו לי את החום.הגרון עדיין כואב ואני על אקמול אז יותר מאוחר אני נפגשת עם רופא.
תודה רבה על התשובות שלך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)