מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!!לול28/07/2011
שלום לכם
אתמול הייתי בבדיקה גניקולוגית אצל רופאת הנשים שלי לאחר שעשיתי בדיקת היריון בייתית שהראתה תשובה חיובית.
בבדיקה הרופאה ראתה שק היריון אבל היא ראתה גם "נוזל" בחלל הרחם. היא אמרה שעדיין לא התרחשה ההשרשה ושהסיכויים הם 50-50.
היא אמרה שהיא מקווה שהנוזל שהיא רואה הוא ריר ולא דימום.
יש לציין שאין לי כלל וכלל סימני דימום ו/או התחלה של מחזור.
היא אמרה שבשלב הזה שק ההיריון כבר היא צריך להשתרש ו"לשקוע" בתחתית, או משהו כזה....
מה זה אומר? הדיאגנוזה שלה נכונה?
(יש לי העתק של האולטראסאונד, אם יש צורך אסרוק אותו).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!! - תגובה
ד``ר אריה לידור28/07/2011שלום לך
לא ברור מהו הנוזל שניצפה. מכל מקום רצוי לחזור על בדיקה זו להוכחת דופק עוברי שבאם יימצא אין כל חשיבות לממצאים שתוארו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללול! בנוגע לנוזל ברחם
לילי31/07/2011הי לך,
קראתי שאלתך לרופא. אני חייבת לכתוב לך שקרה לי אותו דבר. הייתי בשבוע 5+3 ונצפה משהו שמתאים לשק היריון קטן והיה נוזל ברחם.. ואמרו לי אותו דבר בדיוק.
אני חושבת שתינו הגענו לUS מוקדם בהרבה ממה שצריך. צריך לחכות עד שבוע 7-8 כדי לא להילחץ.
בסופו של דבר הכל היה בסדר וכבר אחרי פחות משבוע הנוזל כבר לא נראה ונראה שק ברור ברחם.
אגב נוזל- הבנתי מהרופאה שלפעמים זאת תגובה של הגוף לטיפולי פוריות, אם לקחת איקקלומין למשל, זה קורה לפעמים. מקוה שקראת את זה וזה הרגיע אותך. בדיקה מוקדמת לפעמים מלחיצה מאוד, חכי בסבלנות עוד קצת והכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)