שאלה חשובה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!!
    לול
    28/07/2011

שלום לכם
    אתמול הייתי בבדיקה גניקולוגית אצל רופאת הנשים שלי לאחר שעשיתי בדיקת היריון בייתית שהראתה תשובה חיובית.
    בבדיקה הרופאה ראתה שק היריון אבל היא ראתה גם "נוזל" בחלל הרחם. היא אמרה שעדיין לא התרחשה ההשרשה ושהסיכויים הם 50-50.
    היא אמרה שהיא מקווה שהנוזל שהיא רואה הוא ריר ולא דימום.
    יש לציין שאין לי כלל וכלל סימני דימום ו/או התחלה של מחזור.
    היא אמרה שבשלב הזה שק ההיריון כבר היא צריך להשתרש ו"לשקוע" בתחתית, או משהו כזה....
    מה זה אומר? הדיאגנוזה שלה נכונה?
    (יש לי העתק של האולטראסאונד, אם יש צורך אסרוק אותו).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!!! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    28/07/2011

שלום לך
    לא ברור מהו הנוזל שניצפה. מכל מקום רצוי לחזור על בדיקה זו להוכחת דופק עוברי שבאם יימצא אין כל חשיבות לממצאים שתוארו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללול! בנוגע לנוזל ברחם

לילי
    31/07/2011

הי לך,

קראתי שאלתך לרופא. אני חייבת לכתוב לך שקרה לי אותו דבר. הייתי בשבוע 5+3 ונצפה משהו שמתאים לשק היריון קטן והיה נוזל ברחם.. ואמרו לי אותו דבר בדיוק.

אני חושבת שתינו הגענו לUS מוקדם בהרבה ממה שצריך. צריך לחכות עד שבוע 7-8 כדי לא להילחץ.

בסופו של דבר הכל היה בסדר וכבר אחרי פחות משבוע הנוזל כבר לא נראה ונראה שק ברור ברחם.

אגב נוזל- הבנתי מהרופאה שלפעמים זאת תגובה של הגוף לטיפולי פוריות, אם לקחת איקקלומין למשל, זה קורה לפעמים. מקוה שקראת את זה וזה הרגיע אותך. בדיקה מוקדמת לפעמים מלחיצה מאוד, חכי בסבלנות עוד קצת והכל יסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו