בוכה הרבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוכה הרבה
    אסתי
    31/07/2011

שלום רב,
    ילדתי לפני חודש ומיד לאחר הלידה ליוו אותי חרדות. החרדות גברו לאחר להתינוק שלי השתנק והיה מאושפז כמה ימים. מאז איני מפסיקה לבכות איני יכולה להישאר לבד וקשה לי להחזיק את התינוק. איני יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוכה הרבה

הוספת תגובה

• בוכה הרבה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/08/2011

שלום לך
    ממליץ לך לפנות ליעוץ פסיכולוגי/ פסיכיאטרי על מנת למנוע את מצב החרדה והדכאון בו את נמצאת

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתי

שרה
    01/08/2011

אסתי יקרה
    כמה אני מבינה את כאבך ומצוקתך. אני מחבקת אותך חיבוק גדול. זה טבעי וזה בסדר גמור. גם אני חוויתי דיכאון וחרדה אחרי לידת בתי הבכורה שנולדה לפני הזמן, לאחר שביליתי כחודש ימים בפגייה ללא הכנה מוקדמת- מוניטורים, זונדה, צינורות מהאף, בקיצור לא צריך את כל אלה, מספיקה חוויה אחת כפי שאת תיארת בשביל להציף את החרדה.
    בבקשה אל תחכי, גשי לרופא/ת המשפחה ספרי לו על מצבך ואני מבטיחה שיש בידו הפיתרון. בכל קופ"ח יש רשימה של מטפלים, יועצים באיזור מגורייך במחיר מיוחד למבוטחים. (אני חיכיתי יותר מדי זמן שהיה סיוט לי ולמשפחתי הקרובה).
    תנסי לחזור ולהקשיב לאינטואיציה האימהית שלך. גם אם את חושבת שהיא אינה נמצאת שם כרגע- היא שם מחכה שתשובי להרגיש אותה..
    באהבה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי היקרה

מירב
    01/08/2011

אני באמת מבינה לליבך. ומצטרפת לכל מילה שהחברה מעליי אמרה כל כך יפה. שולחת לך חיבוק גדול. עכשיו אמנם הכל נראה שחור אך בהמשך אני מבטיחה לך את תתחזקי ותחבקי את האמא שבך. אני יכולה להמליץ לך על ללכת לשיחות באמת שיוכלו להקל עלייך מאוד וגם על תוסף טבעי שאני לקחתי לאחר הלידה כדיי להוריד את המתח והחרדה. הוא נקרא גאבא 500 מ"ג. הוא מאוד עזר לי ברגעים קשים ומה שטוב בו הוא שהוא טבעי לחלוטין ולכן אין לו את תופעות הלוואי שנלוות לכל מיני "מרגיעים" שיש היום בשוק. אני ממליצה לך לבדוק על זה עם רופאת המשפחה שלך. בהצלחה יקירה. תאהבי את עצמך והזדקפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו