מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוכה הרבהאסתי31/07/2011
שלום רב,
ילדתי לפני חודש ומיד לאחר הלידה ליוו אותי חרדות. החרדות גברו לאחר להתינוק שלי השתנק והיה מאושפז כמה ימים. מאז איני מפסיקה לבכות איני יכולה להישאר לבד וקשה לי להחזיק את התינוק. איני יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוכה הרבה - תגובה
ד``ר אריה לידור01/08/2011שלום לך
ממליץ לך לפנות ליעוץ פסיכולוגי/ פסיכיאטרי על מנת למנוע את מצב החרדה והדכאון בו את נמצאת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתי
שרה01/08/2011אסתי יקרה
כמה אני מבינה את כאבך ומצוקתך. אני מחבקת אותך חיבוק גדול. זה טבעי וזה בסדר גמור. גם אני חוויתי דיכאון וחרדה אחרי לידת בתי הבכורה שנולדה לפני הזמן, לאחר שביליתי כחודש ימים בפגייה ללא הכנה מוקדמת- מוניטורים, זונדה, צינורות מהאף, בקיצור לא צריך את כל אלה, מספיקה חוויה אחת כפי שאת תיארת בשביל להציף את החרדה.
בבקשה אל תחכי, גשי לרופא/ת המשפחה ספרי לו על מצבך ואני מבטיחה שיש בידו הפיתרון. בכל קופ"ח יש רשימה של מטפלים, יועצים באיזור מגורייך במחיר מיוחד למבוטחים. (אני חיכיתי יותר מדי זמן שהיה סיוט לי ולמשפחתי הקרובה).
תנסי לחזור ולהקשיב לאינטואיציה האימהית שלך. גם אם את חושבת שהיא אינה נמצאת שם כרגע- היא שם מחכה שתשובי להרגיש אותה..
באהבה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי היקרה
מירב01/08/2011אני באמת מבינה לליבך. ומצטרפת לכל מילה שהחברה מעליי אמרה כל כך יפה. שולחת לך חיבוק גדול. עכשיו אמנם הכל נראה שחור אך בהמשך אני מבטיחה לך את תתחזקי ותחבקי את האמא שבך. אני יכולה להמליץ לך על ללכת לשיחות באמת שיוכלו להקל עלייך מאוד וגם על תוסף טבעי שאני לקחתי לאחר הלידה כדיי להוריד את המתח והחרדה. הוא נקרא גאבא 500 מ"ג. הוא מאוד עזר לי ברגעים קשים ומה שטוב בו הוא שהוא טבעי לחלוטין ולכן אין לו את תופעות הלוואי שנלוות לכל מיני "מרגיעים" שיש היום בשוק. אני ממליצה לך לבדוק על זה עם רופאת המשפחה שלך. בהצלחה יקירה. תאהבי את עצמך והזדקפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)