מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידים נפוחים ושטפי דםשני01/08/2011
שלום,
אני בשבוע 27, בתחילת ההריון החלו להופיע לאורך כל רגל שמאל ורידים מאוד נפוחים ונימים מדממים עד לכתמים כחולים ואדומים ברגל.
באזור המפשעה והפות (רק בצד שמאל) נפיחויות (נראות כמו גולות גדולות).
נבדקתי אצל רופא נשים והמוטולוג ועשיתי US ורידים, והכל נמצא תקין: אין קרישי דם וזרימת הדם תקינה.
גרב אלסטית לא עוזרת ובמקביל רופא הנשים הציע להשתמש בגלקסן, שאני חוששת לקחת שלא לצורך (ההמוטולוג ובאולטרה סאונד המליצו לי שלא להשתמש).
מלבד המראה האסטטי המזעזע, אני סובלת מכאבים,עד כדי כך שאין באפשרותי לעמוד על הרגל ומרגישה שהורידים לפני "פיצוץ".
אם רלוונטי, נכנסתי להריון כחודש וחצי לאחר לידה.
מה ניתן לעשות? עוד בדיקות? תרופות?
אודה לדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים נפוחים ושטפי דם - תגובה
ד``ר אריה לידור01/08/2011שלום לך
לאור הברור התקין והמלצת ההמטולוג רצוי להשתמש בגרביים אלסטיות גבוהות כלומר עד מעל לברך ולאורך כל היום. בלילה ניתן להורידן ולשכב עם רגליים מוגבהות
לצערי זהו הטיפול היחידי האפשרי אך גם מועיל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)