סקירה שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה שנייה
    מיכל
    02/08/2011

הרופא שעשיתי אצלו את סקירת המערכות הראשונה קבע לי תור לסקירה שנייה לשבוע 22+4 מכיוון שבדיוק ביום של שבוע 22 הוא נמצא בח"ול. החישוב של שבוע 22 הזה הוא לפי וסת אחרונה, אבל לפי אולטרסאונדים (שקיפות עורפית וסקירה ראשונה) ההריון מקדים באיזה יומיים שלושה.
    השאלה שלי היא כזו - אני לא רוצה שיהיה מצב ששבוע 22+4 לסקירה שנייה יהיה מאוחר מידי, ביחוד מכיוון שאני לא עושה כרגע מי שפיר ואם חס וחלילה ימצאו משהו אני אצתרך לעשות והכל נהייה בלחץ. האם זה לא מאוחר מידי לסקירה הזו? האם מומלץ בכל זאת לדייק בתאריך או אפילו להקדים קצת? מרגיש לי שהוא "שיכנע" אותי לעשות את הסקירה ביום הזה רק בשביל הכסף פחות לפי מה שלטובתי....
    אשמח לדעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה שנייה

הוספת תגובה

• סקירה שנייה - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    02/08/2011

ניתן לבצע את הסקירה המאוחרת בין שבוע20 ל24.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקירה שנייה - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    03/08/2011

אין כל בעיה בדחיה או הקדמה של הסקירה בשבוע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכל
    03/08/2011

אני מודעת לזה שניתן לעשות את הסקירה השניה בין שבוע 22-24, אבל במיוחד אמרו לי במרפאה שם שאם אני לא עושה מי שפיר עושים את הסקירה השנייה בשבוע 22 ולא אחרי כי אחרי זה כבר מאוחר לעשות מי שפיר אם יש סיבה לכך, וזאת בעצם השאלה שלי - עד מתי אפשר לעשות מי שפיר במידה ואכן צריך אם רואים משהו בסקירה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו